Seçkin Üye
they have their own way of doing it.
hay yaşa lan benim diceklerimi demişsin koyun gibi mee liyor hepsi baksana işte ülke de sırf bunlar yüzünden gelişmiyor düşünce,düşünme,mantık,beyin herşeyini kaybetmişler mantıklı bişeyler diyene de tahamül edemiyorlarkardeşim bilgisi olmayanlar gelmiş yorum yapıyor iyi bir düşünce haklısın bu arada birisi ordan söylemiş hepsi koyun gibi tekrarlamış takma :d
niye yani neden adama hak vermiyorsunuz adam ne güzel bi öneride bulunmuş belki adminler görecek ve bu adama katılacaklar neden herşeyi zaten bedavaya baglıyorsunuzhay yaşa lan benim diceklerimi demişsin koyun gibi mee liyor hepsi baksana işte ülke de sırf bunlar yüzünden gelişmiyor düşünce,düşünme,mantık,beyin herşeyini kaybetmişler mantıklı bişeyler diyene de tahamül edemiyorlar![]()
Teşekkürler desteğin için dostum insanlar olaya tarafsız bakıp yorumlasa güzel olucak. Direkt yönetimi savunuyorlar ben yönetime küfür mü ettim naptım sanki öneride bulundumhay yaşa lan benim diceklerimi demişsin koyun gibi mee liyor hepsi baksana işte ülke de sırf bunlar yüzünden gelişmiyor düşünce,düşünme,mantık,beyin herşeyini kaybetmişler mantıklı bişeyler diyene de tahamül edemiyorlar
Post automatically merged:
niye yani neden adama hak vermiyorsunuz adam ne güzel bi öneride bulunmuş belki adminler görecek ve bu adama katılacaklar neden herşeyi zaten bedavaya baglıyorsunuz
LazySharp
Toir+ yapımcısının bi önceki sürümünü kullanıyor o da tayvanlı birisi yazıyor işte. Bizim sunucular onlardan çok erken güncellendiği için onlarda güncelleme ihtiyacı durmuyolar ve hala 10.12 de kalıyorlar.
Bu yüzden bence Reverse Engineering uzmanları Toirplus scriptine el atmalı iki scriptte aynı şey aslında sadece onları güncelleyen ekip farklı.
Bu sadece benim görüşüm saygı duyarsanız sevinirim
hay yaşa lan benim diceklerimi demişsin koyun gibi mee liyor hepsi baksana işte ülke de sırf bunlar yüzünden gelişmiyor düşünce,düşünme,mantık,beyin herşeyini kaybetmişler mantıklı bişeyler diyene de tahamül edemiyorlar![]()
katılıyorum,mutlaka bir bildikleri vardırSaygı duyarız da dostum bırak da adamlar kendi bildikleri gibi yapsınlar
Amaç yorum kasma ağa tek düşünceleri bu .dkardeşim bilgisi olmayanlar gelmiş yorum yapıyor iyi bir düşünce haklısın bu arada birisi ordan söylemiş hepsi koyun gibi tekrarlamış takma :d