Süper Üye
dostlar scrip de dalma tuşu var okey. peki kaçma tuşu diye birşey varmı ?
Doğrı söylüyorsun ama ban yiceksem onuda ben yapmıyım bebiraz kolunla çalıs be kardeşim onuda o yapmasın he![]()
Haklı Ban Yiyeceksen Bari Zevkini Almış OlDoğrı söylüyorsun ama ban yiceksem onuda ben yapmıyım be![]()
Kaçma skili olan karakterlerde flee seçeneği olur varsayılan olarak Z tuşuna atanmıştır istediğinde değiştirebilirsin (örn: lee sin ward jump atarak kaçmasını istiyorsan kaçmasını istediğin yöne doğru mouseyi sürükle ve z'ye bas.dostlar scrip de dalma tuşu var okey. peki kaçma tuşu diye birşey varmı ?
Aynısı yazmıştım ama neyse.Kaçma skili olan karakterlerde flee seçeneği olur varsayılan olarak Z tuşuna atanmıştır istediğinde değiştirebilirsin (örn: lee sin ward jump atarak kaçmasını istiyorsan kaçmasını istediğin yöne doğru mouseyi sürükle ve z'ye bas.
Farkettiysen detaya girdim.Aynısı yazmıştım ama neyse.
saglam bir hero ve ayarları lazım ?Kaçma skili olan karakterlerde flee seçeneği olur varsayılan olarak Z tuşuna atanmıştır istediğinde değiştirebilirsin (örn: lee sin ward jump atarak kaçmasını istiyorsan kaçmasını istediğin yöne doğru mouseyi sürükle ve z'ye bas.