Zaten 10 lwl bir hesabım vardı.Sadece meerak ettiğim için girdim kapatım.Bir defa bile girdiysen o hesap max 1 aya ban yiyecek, haberin olsun. Diğer hesaplarından oyunlara girerken hileyi aktif etmezsen ban yemezsin.
Şimdi biz lol klasörün girip yapıyoruz ya hileyi bütün dosyalara girip değiştirmiş olmasın ? yani ondan diyorum diğere hesaplarım banlanmasınBaşka hesapta hileyi aktif etmediysen ban yemez o hesap
Ne yaptın reyis formatlık durum ne oyunu silerim daha iyipc format at
Zaman geçsin diye giriyorsun o da güzelmişya bu hile 1 hafta gitsin bana yeter o zamana kadar karantina biter inşallah![]()
harbiden ne formatı bi dosya için lol oynamam daha iyipc format at
max 1 ay mı?Bir defa bile girdiysen o hesap max 1 aya ban yiyecek, haberin olsun. Diğer hesaplarından oyunlara girerken hileyi aktif etmezsen ban yemezsin.
Silememiz gerek klasör hangisi yardımcı olursan sevinirimHilenin kurulu olduğu klasör var :C de Bogaripper
Format ne alaka gerçektn lol dosyalarını tamamen silmeden işlem istiyorum.Gelmişsiniz format diyorsunuz . Lol dosylarını sildikten sonra sorun olmayacağını düşünüyorumHilenin bilgisayardan tamamen temizlenmesini istiyorsan tek çare format diye biliyorum...
hocam onar dediğin zaman değişen dosyaları düzeltir sorunsuz ana hesabına giriş yaparsınFormat ne alaka gerçektn lol dosyalarını tamamen silmeden işlem istiyorum.Gelmişsiniz format diyorsunuz . Lol dosylarını sildikten sonra sorun olmayacağını düşünüyorum