LazySharp[LS] Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Он живет один умирает один
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun içerisinde ufak ufak güncellemeler oluyor. Bunun hakkında birkaç sorum olacak.
Script i etkiler mi?
Ban yeme olasılığını yükseltir mi?
Son olarakta; Hile güncelleniyor mu? , Güncelleniyorsa haberini nereden alacağım?
Mantıken güncelleniyordur fakat merak işte :D

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ufak güncellemelerin hileye dokunacağını sanmıyorum client ve ufak tefek hata ve bug güncellemeleri oluyolar çünkü onlar çoğunlukla

Он живет один умирает один
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ufak güncellemelerin hileye dokunacağını sanmıyorum client ve ufak tefek hata ve bug güncellemeleri oluyolar çünkü onlar çoğunlukla
Anladım, sağ ol. :)
Post automatically merged:

Bende Kolay kolay ban atamaz se kullan kardeşim ban söz konusu değil iyi oyunlar .
Kurulum videosu paylaşmışlar forumda. 1 hafta / 1 ay yazıyor. Bu süre zarfı aralıklarında kesin ban yiyoruz sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Enable ez'i kapat devam dodge özelliğini kıs, devam yaklaşık 1 aydır oynuyorum tık yok :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
çok uzun süre belli etmeden oynarsanız hesabın süresi uzayabilir ama ban kesinlikle var

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Oyuna yama gelip gelmemesi ban yeme riskini ne azaltır ne de yükseltir. Hileyi 1 kez kullanmanız durumunda er geç ban yiceksiniz (ya 1 hafta ya da 1 ay sonra şansınıza kalmış) bunu bilerekten kullanın. Belki hile fix yeme riski var güncelleme durumunda o da halledileceğini düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
güncellemeler etkilese bile adminler gerekli müdahaleyi yapıp yenilerler. sorun yaşamazsın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna yama gelip gelmemesi ban yeme riskini ne azaltır ne de yükseltir. Hileyi 1 kez kullanmanız durumunda er geç ban yiceksiniz (ya 1 hafta ya da 1 ay sonra şansınıza kalmış) bunu bilerekten kullanın. Belki hile fix yeme riski var güncelleme durumunda o da halledileceğini düşünüyorum
Hesap ban yer demi ip ban gibi şeylerle karşılaşmam

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hesap ban yer demi ip ban gibi şeylerle karşılaşmam
Karşılaşmazsınız hesabınız ban yer ancak riot oyuna girdiğin anda oyun nerede kuruluysa o diziyi arattığından taradığından dolayı main hesabınız script kullanmasa bile önceki hesabınız scriptten ban yediği için main hesabınızda riske girebilir size atıcağım linki uygulayın bir sıkıntı olmaz.
https://memoryhackers.org/konular/main-hesabinizi-ban-yemekten-korumak.106662/page-15#post-1748899

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...