Lazysharp Muho config var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin öncelikle herkese. Muho'nun challenger configleri var, v1 v2 v3 diye configleri bulunuyor Lazysharp'ta. Elinde olan var mı acaba? Halen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin öncelikle herkese. Muho'nun challenger configleri var, v1 v2 v3 diye configleri bulunuyor Lazysharp'ta. Elinde olan var mı acaba? Halen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim :)
kanka lazysharp mı kaldı şuan wsreborn var onun configi olmaz zaten yeni scriptin configini bulman lazım burdan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum lazysharpi cracklemeye çalışıyorum auth key charles üzerinden çalışırsa rage confige ihtiyacım olucak şuanda lazyi kullanıyorum ben ama config lazım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka lazysharp ne Allah aşkına lazysharp dediğin şey zaten toirin cracki niye cracklemeye çalışıyorsun site de zaten script var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka toir olduğunu biliyorum isim vermek istemedim yanlış olur diye kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum şuan toir oturmuş sc bide yıllardır kullanıyoruz

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
wsreborn kullanabilirsin bence shamanconfig ile daha iyi oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kanka toir olduğunu biliyorum isim vermek istemedim yanlış olur diye kendimi geliştirmek adına uğraşıyorum şuan toir oturmuş sc bide yıllardır kullanıyoruz
şahsen ben birkaç kez kullandım onun dışında toir tabanlı kullanmadım hiç berbat bir script zaten toir ve onun pasteleri ama crackledikten sonra planın nedir sürekli güncel mi tutacaksın her yamada anlamadım ayrıca configle ne alakası var kırmanın orasını anlamadım toir de eğer ayar yapacaksan ben sana söyleyeyim tek tek ayarlarını ben sana söyleyeyim inanılmaz bi ayarı yok o kadar

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
lazysharp kaldı mı kanka ya , ama bende de yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...