Seçkin Üye
Katılıyorum ama diyeceğim genel şeylerden bir tanesi dodgeyi 100 yapmaşimdi hileyi kullandıktan sonra kendin farkediceksin durumu. benim oynadığım ayarla sen belkide oynuyamazsın bunu bilemeyiz herkes rahat ettiği biçimde oynuyor sende deneyerek bulabilirsin bunu kendi düşüncem tabi
Şimdi şöyle anlatayım kardeşim ben sana ben kendime göre girip ayar yapıyorum rahat etiğim şekilde mesela dodgeyi kapatıyorum kendim oynuyorum ama comboyu daha seri yapması için hileye yaptırıyorum gib vesaireşimdi hileyi herkes kendi ayarında mı oynuyor arkadaşlar tam olarak nasıl yani
anladım kral peki hesabın ban yedi mi bu ban muhabbeti sıktı artık kimi diyor ban yiyon kimi diyor 3 aydır kullanıyom kime inancaz sasırdıkŞimdi şöyle anlatayım kardeşim ben sana ben kendime göre girip ayar yapıyorum rahat etiğim şekilde mesela dodgeyi kapatıyorum kendim oynuyorum ama comboyu daha seri yapması için hileye yaptırıyorum gib vesaire
anladım kral peki hesabın ban yedi mi bu ban muhabbeti sıktı artık kimi diyor ban yiyon kimi diyor 3 aydır kullanıyom kime inancaz sasırdıkŞimdi şöyle anlatayım kardeşim ben sana ben kendime göre girip ayar yapıyorum rahat etiğim şekilde mesela dodgeyi kapatıyorum kendim oynuyorum ama comboyu daha seri yapması için hileye yaptırıyorum gib vesaire
ban yemedim şimdiye kadar ama buda yemiceğim anlamına gelmezanladım kral peki hesabın ban yedi mi bu ban muhabbeti sıktı artık kimi diyor ban yiyon kimi diyor 3 aydır kullanıyom kime inancaz sasırdık
Post automatically merged:
anladım kral peki hesabın ban yedi mi bu ban muhabbeti sıktı artık kimi diyor ban yiyon kimi diyor 3 aydır kullanıyom kime inancaz sasırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?