LazySharp nasıl kullanılır karakter ayarları ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Başlıktan da anlaşılacağı üzere nasıl kullanılıyor LazySharp daha önce hiç script kullanmadım ve en ufak fikrim yok bana yardımcı olacak arkadaşlar var ise lütfen yardımcı olsun.
Not:Bu arada bu karakter iyi gider demeyin vaktiniz var ise karakter ayarını ve nasıl kullanacağımı da açıklarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knkcım biraz forumu kurcalarsan zaten nasıl yapcağın sölüyor anasayfaya gel forumda orda sol alta lazysharpa tıkla orda video var orası

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şimdi hileyi kullandıktan sonra kendin farkediceksin durumu. benim oynadığım ayarla sen belkide oynuyamazsın bunu bilemeyiz herkes rahat ettiği biçimde oynuyor sende deneyerek bulabilirsin bunu kendi düşüncem tabi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şimdi hileyi kullandıktan sonra kendin farkediceksin durumu. benim oynadığım ayarla sen belkide oynuyamazsın bunu bilemeyiz herkes rahat ettiği biçimde oynuyor sende deneyerek bulabilirsin bunu kendi düşüncem tabi
Katılıyorum ama diyeceğim genel şeylerden bir tanesi dodgeyi 100 yapma

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
şimdi hileyi herkes kendi ayarında mı oynuyor arkadaşlar tam olarak nasıl yani

Believe in yourself
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
discorddan yardım isteyebilirsin belki yardımcı olurlar

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şimdi hileyi herkes kendi ayarında mı oynuyor arkadaşlar tam olarak nasıl yani
Şimdi şöyle anlatayım kardeşim ben sana ben kendime göre girip ayar yapıyorum rahat etiğim şekilde mesela dodgeyi kapatıyorum kendim oynuyorum ama comboyu daha seri yapması için hileye yaptırıyorum gib vesaire

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam karakterler için ben hiç bir ayar kullanmıyorum cidden sadece oyuna girmeden siteden start veriyorum o kadar ara sıra k tuşu ile evade kapatıyorum saçmalayabiliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Şimdi şöyle anlatayım kardeşim ben sana ben kendime göre girip ayar yapıyorum rahat etiğim şekilde mesela dodgeyi kapatıyorum kendim oynuyorum ama comboyu daha seri yapması için hileye yaptırıyorum gib vesaire
anladım kral peki hesabın ban yedi mi bu ban muhabbeti sıktı artık kimi diyor ban yiyon kimi diyor 3 aydır kullanıyom kime inancaz sasırdık :D
Post automatically merged:

anladım kral peki hesabın ban yedi mi bu ban muhabbeti sıktı artık kimi diyor ban yiyon kimi diyor 3 aydır kullanıyom kime inancaz sasırdık :D

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
zaten ayarları karakter özelliklerini scripttekilerini anlatım yaptılar videolu bak lol genel tartışma bölümüne

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
scriptin açıklamasında yazıyor nasıl kullanacağın caitlyn al adc geç bütün oyunlar sende :D zaten karakterler kendisi ayarlanmış şekilde ayarlarında oynamana gerek yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Abi legit bı ayar bul kendine herkesin ayarı herkese uymaz ban da yemezsin

❤ Mustafa Kemal ATATÜRK ❤
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Discorddan yardimci olabilirim dostum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1- Bu tür konular fazla ile var.
2- Bu tür scriptler, programlayan insanların kendi ayarları ile karşına cıkar.
3- Adamlar o kadar ugraşıp sana dil desteği ile beraber ( bazı cevirimler olmasada ) destek sunmuşlar,ÇEVİR-ÖĞREN-DENE-UYGULA!!

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pratic yap biraz alışırsın antrenman modunda dene

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

ban yemedim şimdiye kadar ama buda yemiceğim anlamına gelmez

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Çoğu karakterde ek ayar yapmadan kullanabiliyorsun . Sitede ki konular bu konuda gayet açık incelemeni tavsiye ederim..

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban konusunda dodge kullanma comboyu otomatik yapsın en azından anlaşılmaz :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
benim oynadığım ayarla sen belkide oynuyamazsın bunu bilemeyiz herkes rahat ettiği biçimde oynuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...