- Yasaklandı
-
düzelttim kral indirebilirsin.Link hatalı sanırsam indirme linki gelmiyor.
Saol deniyorum şimdi umarım olurdüzelttim kral indirebilirsin.
no this is a cheat file not (Hotfix)risk to fast ban?
ne gibi bir hata aldın indirirken alternatif bir indirme linki oluşturabilirim.İndiremiyorum, ama teşekkürler
hiçbir ayar yapmadım sadece yasuonun ayarları yapılı diğer ayarların hepsi default. ve dil (türkçe) olarak ayarlıYararlı paylaşım
Post automatically merged:
Uyarısını yapmayı unutma, senin ayarların ile beraber geliyor o yüzden sorun yaşayabilirler sıfırdan config için.
oyun çizgilerin gözükmesini engelliyor ve oyundan atıyor bu dosyada o çizgileri kapatıyor istersen bekleyebilirsin fakat şimdide kullanabilirsin hileyibana memoryhackersin yama geldiği için .dll lerinin uyumsuz çalıştığı söylendi herkesin bunu yapmasımı gerek yoksa bekleyelimmi
Belli bir paylaşım yaptım konu ile ilgili, senin de bilgin olsun. Ben değişim gerektiren bir durum olduğu için müdahele etmek istememiştim ama madem konusu açıldı bilgiyi biraz daha net alsınlar. Eline sağlıkhiçbir ayar yapmadım sadece yasuonun ayarları yapılı diğer ayarların hepsi default. ve dil (türkçe) olarak ayarlı
gördüm sorun yok güzel paylaşımBelli bir paylaşım yaptım konu ile ilgili, senin de bilgin olsun. Ben değişim gerektiren bir durum olduğu için müdahele etmek istememiştim ama madem konusu açıldı bilgiyi biraz daha net alsınlar. Eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?