LazySharp oyundan atma sorunu düzeltme (hotfix değil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kanka bu yüksekten görüş falan açık ya onu normale nasıl döndürebiliriz bu şekilde ban yemezmiyiz ?
hayır bu tür ayarlardan ban yemezsin eğer kapatmak istersen
Başlangıç>Zoomhack/zoom hilesi>ZoomHack = on'u off yaparak düzeltebilirsin iyi eğlenceler.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bütün çizgileri açınca yine oyundan atıyor
Bu her minipatch'te oluyor riot games hilenin önüne geçmek için yapıyor ekran üzerinde açılan (oyun dosyalarından olmayan) çizgileri kapıyor ve bu yüzden script çöküyor iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Teşekkürler drawsızda oynanmıyor ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka şimdi senin ayarların ile mi açılacak ?

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim peki oyun içerisinde f5 basarsak proglem olur mu ? yani ayarları açarsak karşı takımın flash ignite kontrol etmek amaçlı yada sadece onlar saçsak proglem olur mu ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim peki oyun içerisinde f5 basarsak proglem olur mu ? yani ayarları açarsak karşı takımın flash ignite kontrol etmek amaçlı yada sadece onlar saçsak proglem olur mu ?
evet malesef olur o maçlık bir şey olmaz ama diğer maç tekrar atmaya başlar iyi forumlar.

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
evet malesef olur o maçlık bir şey olmaz ama diğer maç tekrar atmaya başlar iyi forumlar.
Yada devamlı attığın dosyayı ***** mantığıyla her maç öncesi o işlemi yapmam gerekecek değil mi ? Son olarak update geldiğinde senin ayarlarından nasıl arınacağız yani 1 hafta sonra bu proglem yok oldugunu var sayarsak silip tekrar yükleyeceğiz değil mi ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yada devamlı attığın dosyayı ***** mantığıyla her maç öncesi o işlemi yapmam gerekecek değil mi ? Son olarak update geldiğinde senin ayarlarından nasıl arınacağız yani 1 hafta sonra bu proglem yok oldugunu var sayarsak silip tekrar yükleyeceğiz değil mi ?
benim paylaştığım ayarlar ban riskini düşürmek için legit ayarlar dodge ayarlarını herşeyi dodgelemeye ayarlamak için dodge ayarlarının hepsini açabilirsin ve günceleme gelince f5 basarak çizgileride açabilirsin iyi eğlenceler.

⚡Yuhanse⚡
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
denedim ve çalıştı hocam senin ayarlar otomatik bana geçti sanırım sonuçta sorun çözüldü teşekkürler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
denedim ve çalıştı hocam senin ayarlar otomatik bana geçti sanırım sonuçta sorun çözüldü teşekkürler
benim ayarlarım değil bu ayarları başka bir konuda paylaşacaktım fakat fazlalık olmasın diye bu konuda paylaştım bu ayarlar ban yememek için yapılan ayarlar (dodge ayarları falan) eğer dodge ayarlarını eski haline getirmek istersen dodge only dangerous özelliğin kapayıp altındaki iki tane özelliği açarak eski haline getirebilirsin iyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...