Onaylı Üye
ben yaptım ama yine atıyor beyler
critical error veya benzeri bir hata veriyormu yoksa hata vermeden donup'mu kapanıyor oyunun ?ben yaptım ama yine atıyor beyler
direk cizgiler kısmını acınca oyunu kapıyor knkcritical error veya benzeri bir hata veriyormu yoksa hata vermeden donup'mu kapanıyor oyunun ?
o kısmı açmaman lazım bu dosya o kısmı kapıyor güncelleme gelene kadar kapalı tut.direk cizgiler kısmını acınca oyunu kapıyor knk
yes its working u can useit is working?
teşşekkürler iyi forumlaro kısmı açmaman lazım bu dosya o kısmı kapıyor güncelleme gelene kadar kapalı tut.
Post automatically merged:
yes its working u can use
https://memoryhackers.org/konular/lazysharp-config-ayarlari-tum-ayarlar.158306/ inceleyebilirsin yardımı dokunacaktırdenedim ve çalıştı hocam senin ayarlar otomatik bana geçti sanırım sonuçta sorun çözüldü teşekkürler
dostum senin linki indirip yaptım öncelikle sağ ol bir diğer konu;malesef şuanlık durum böyle güncellemeye kadar böyle oynayacağız![]()
benim verdiğim ayarlardan devam ediyosun eğer eski haline getirmek istersendostum senin linki indirip yaptım öncelikle sağ ol bir diğer konu;
script çalışabilir hale geldiği zaman eski ayarlar tekrardan yükleniyor mu ? yoksa senin verdiğin ayarlardan mı devam ediyoruz?
tabiki atarım oyuna girip hazırlıyorum hemenADC için en uygun ayarları bana özelden atabilir misin? şimdiden teşşekür ederim
gerçekten çok teşşekür ediyorum tekrardan ve bekliyorumtabiki atarım oyuna girip hazırlıyorum hemen
sağ ol ilgi ve alakan için , sorum olursa tekrar rahatsız ederim iyi geceler ^^benim verdiğim ayarlardan devam ediyosun eğer eski haline getirmek istersen
Ez.Evade= DodgeOnlyDangerous (off) Dodge Fow Skillshots (on) Dodge Circular Skillshots (on)
Drawning (f5 tuşuna basarak herşeyi açabilirsin) bunu şuanda yapma oyunun tekrar çöker güncelleme gelince bu özelliği kullan
Detaylı ayarlar istersen özelden yazabilirsin senin isteklerine göre config oluşturabilirim.
https://memoryhackers.org/konular/l...sharp-game-throw-problem.158890/#post-2904185 bu konuya bir göz atabilirsin. İyi forumlar.çalışmadı kanka ama teşekkürler eline sağlık