LazySharp oyundan atma sorunu düzeltme (hotfix değil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu tür mini patchler ekranda açılan çizgileri engeller ve oyun kapanır ve bununda bir çözümü var tabiki
:yazı:
arkadaşlar indirdiğiniz dosyayı (C:\BogaRipper\config) bu konuma atmanız lazım hotfix değildir (ban riskini arttırmaz)
bu şekilde sorunu düzeltebilirsiniz iyi eğlenceler
Not (oyun içinde drawning all'ı açarsanız o maç o şekilde oynarsınız fakat diğer maç tekrar çöker oyununuz)

:indir:
İndirme linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Virüs total:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Not: Legit ayarlar kayıtlı içerisinde bu ayarları kullanarak uzun bir süre ban yemeden oynayabilirsiniz normal halini isterseniz özelden bana ulaşın.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Link hatalı sanırsam indirme linki gelmiyor.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İndiremiyorum, ama teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
denedim ve çalıştı fakat ayarlarım gitmiş neyse bidaha yaparım yeter ki çalışsın teşekkürler.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yararlı paylaşım :)
Post automatically merged:

Uyarısını yapmayı unutma, senin ayarların ile beraber geliyor o yüzden sorun yaşayabilirler sıfırdan config için.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yararlı paylaşım :)
Post automatically merged:

Uyarısını yapmayı unutma, senin ayarların ile beraber geliyor o yüzden sorun yaşayabilirler sıfırdan config için.
hiçbir ayar yapmadım sadece yasuonun ayarları yapılı diğer ayarların hepsi default. ve dil (türkçe) olarak ayarlı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar kendi ayarlarınızı korumak için autolols.ini dosyasını notepad ile açın ve sadece drawing all = false kısmını ekleyin

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İşe yaradı teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bana memoryhackersin yama geldiği için .dll lerinin uyumsuz çalıştığı söylendi herkesin bunu yapmasımı gerek yoksa bekleyelimmi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bana memoryhackersin yama geldiği için .dll lerinin uyumsuz çalıştığı söylendi herkesin bunu yapmasımı gerek yoksa bekleyelimmi
oyun çizgilerin gözükmesini engelliyor ve oyundan atıyor bu dosyada o çizgileri kapatıyor istersen bekleyebilirsin fakat şimdide kullanabilirsin hileyi

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hiçbir ayar yapmadım sadece yasuonun ayarları yapılı diğer ayarların hepsi default. ve dil (türkçe) olarak ayarlı
Belli bir paylaşım yaptım konu ile ilgili, senin de bilgin olsun. Ben değişim gerektiren bir durum olduğu için müdahele etmek istememiştim ama madem konusu açıldı bilgiyi biraz daha net alsınlar. Eline sağlık :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Belli bir paylaşım yaptım konu ile ilgili, senin de bilgin olsun. Ben değişim gerektiren bir durum olduğu için müdahele etmek istememiştim ama madem konusu açıldı bilgiyi biraz daha net alsınlar. Eline sağlık :)
gördüm sorun yok güzel paylaşım

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka bu yüksekten görüş falan açık ya onu normale nasıl döndürebiliriz bu şekilde ban yemezmiyiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...