Onaylı Üye
arkadaşlar lazysharp açıyorum herseyi yapıyorum bogaripper cmd kısmı gelıyor sonra direkt kapanıyor oyun acılıyor çalısıyor yazan kısım gelmıyor yani sebebi nedir yardım ederseniz sevinirim 
ben ilk açılışı yapamadım zaten reisher oyundan sonra loaderi tekrar çalıştırman gerekiyor dostum
kapalıDefendere kapatıp deneyebilirsin
olmadı reis hepsini indirdim aslındavirüsleri kapatıp dene, loaderi sil tekrar yükle dene, yönetici çalıştır, gerekli c++ indir.
ettim ya yükli ikisidec++ ve frameworku kontrol et kanka
Bu Sorun Bir Çok Kişi Konu Olarak Yazdı Ama Çözüm Bulunamadı...arkadaşlar lazysharp açıyorum herseyi yapıyorum bogaripper cmd kısmı gelıyor sonra direkt kapanıyor oyun acılıyor çalısıyor yazan kısım gelmıyor yani sebebi nedir yardım ederseniz sevinirim![]()
kullanamıyorum diyelimNeden Lazysharp kullanıyorsunuz?
reis yazsana özeldenbendede aynı sorun var nasıl düzel tecez
reis hiç açılmadı ki cmd acılıp kapanıyor bi andacmd ekranı varken ses geliyormu dıt dıye. ve her oyundan osnra tekrar scriptı sıteden yukle demen gerekıyor
kardes zaten sorunu çözmek icin yazdım buraya xdarkadaşımda gayet güzel çalışıyor sorun senin
virüs programını kapatıp yeniden denearkadaşlar lazysharp açıyorum herseyi yapıyorum bogaripper cmd kısmı gelıyor sonra direkt kapanıyor oyun acılıyor çalısıyor yazan kısım gelmıyor yani sebebi nedir yardım ederseniz sevinirim![]()
windows defender açıksa yada başka bir virüs programı açıksa kapat virüs programı engelliyo olabilirBu Sorun Bir Çok Kişi Konu Olarak Yazdı Ama Çözüm Bulunamadı...