Onaylı Üye
Lazysharp thread stopping ten sonra devamı gelmiyor? çözümü nedir?
herşeyi kapat öyle dene defender anti vuris ad block vs vs.
Dostum tüm virüs programları defender güvenlik duvarı farklı video da ki gibi yaptıysan eğer
Oyunu çerçevesiz mod al thread stoping dese bile oyuna gir aktif olması lazım eğer olmazsa visual CC+ fln hepsini indir güncelle olur thread stoping der ama hile çalışabilir
Dostum özelden yazarsan yardımcı olayım ve yaptığın şeyleri adım adım foto atarsanHepsini denedim
Post automatically merged:
knk hepsi güncel.. galba bir yerde hata yapıyom ama bulamadım
thread stopping bir hata değildir herkeste yazar o önemli olan 2. uygulamanın açılıp açılmadığı...
eğer açılmıyorsa regedit üzerinden defenderi devre dışı bırakmanız , vcredist directx 2010 gibi programları yüklemeniz lazım
2. acılan pencere acılıp kapanıyor ve arkadasta onu söylemiş bendede var aynısıthread stopping bir hata değildir herkeste yazar o önemli olan 2. uygulamanın açılıp açılmadığı...
eğer açılmıyorsa regedit üzerinden defenderi devre dışı bırakmanız , vcredist directx 2010 gibi programları yüklemeniz lazım
dediğim gibi defender açılmasına izin vermiyor, siz el ile kapattığınızda komple kapatmış olmuyorsunuz kayıt defteri üzerinden komple devredışı bırakmanız gerekiyor aşağıdaki verdiğim dosyayı kullanabilirsiniz.2. acılan pencere acılıp kapanıyor ve arkadasta onu söylemiş bendede var aynısı
2. acılan pencere acılıp kapanıyor ve arkadasta onu söylemiş bendede var aynısı
Kardeşim yardım eder misinDostum özelden yazarsan yardımcı olayım ve yaptığın şeyleri adım adım foto atarsan