Uzman Üye
ben kullanalı 2 hafta olacak 10.6 yamasında başladım 10.7 oldu yemedim 1 haftada yani ban yemedim.1 haftada ban yermiyiz acaba ?
Video çekip konuya ekleyeceğimVideoyla anlatsan daha iyi olurdu aslında, eline sağlık
sen 50 tane yorum yaptıktan sonra onaylı uyeyı nasıl alıcaz bı soyerlmısın bılıyosun lutfençok teşekkürler onaylı üyem gelince hata ile karşılaşacağım diye korkuyordum saolasın burdan bakıp yaparım artık teşekkürler emeğine sağlık
Sistem otomatik olarak veriyor 50 yorumdan sonra 1 2 saat içinde olursunsen 50 tane yorum yaptıktan sonra onaylı uyeyı nasıl alıcaz bı soyerlmısın bılıyosun lutfen
hocam teşekkür ederim bir sorum daha konuya eklemişsin ama %100 oranı mı ban yani 1 hafta yada 1 ay sonra ban atıyor muPosta ekliyorum hemen.
1-2 saat beklemen yeterli olacaktır eğer gelmezse 2 gün beklemen gerekiyor sitede belirli bir zamanın olması gereksen 50 tane yorum yaptıktan sonra onaylı uyeyı nasıl alıcaz bı soyerlmısın bılıyosun lutfen
Daha 1 ayımı doldurmadım doldurunca seni bilgilendirceğim.hocam teşekkür ederim bir sorum daha konuya eklemişsin ama %100 oranı mı ban yani 1 hafta yada 1 ay sonra ban atıyor mu
peki hocam emeğine sağlıkDaha 1 ayımı doldurmadım doldurunca seni bilgilendirceğim.
Bende yeni update sonra Hotfix lazım sandım Hotfixsiz denedim çalıştı yani gerek yokmuşdaha yeni gordum sabahtan beri hotfix ile deniyorum ama sunucu bağlantı problemi oluyordu çok teşekkürler
Çok fazla gereksiz yorum yaparsan olur bu konuyu burda açman gereksiz destek ekibi ile iletişime geç onlar tam olarak bildirirler.ARKADAŞLAR 50 ADET MESAJ attım diğer memory hesabımla (gereksiz spam) nedeniyle hsabınız engellendi diyor ölese nasıl onaylı üye olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?