16 Ağu 2020 #1 yarısarabası31 Michael Corleone Seçkin Üye Katılım 15 Şub 2020 Mesajlar 594 Tepki puanı 110 Ödüller 6 6 HİZMET YILI ana bilgisayarımda hile sorunsuz çalışıyor fakat diğer bilgisayara geçince bölye hata alıyorum Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Nis 2022
Çözüm M M meslouk 16 Ağu 2020 aynı hatayı bende alıyorum , banada yardımcı olabılırmısınız. ( Şuana kadar bözle bır hata ıle karsılasmamıstım ilk defa karsılasıyorum) Post automatically merged: 16 Ağu 2020 dostum kendım cozdum olayı bilgisxayarımdan c ye gırıp boga rıpperı sıl oyuna gırdıgınde loaderı ac en ınject et sonrasında duzelıyor
aynı hatayı bende alıyorum , banada yardımcı olabılırmısınız. ( Şuana kadar bözle bır hata ıle karsılasmamıstım ilk defa karsılasıyorum) Post automatically merged: 16 Ağu 2020 dostum kendım cozdum olayı bilgisxayarımdan c ye gırıp boga rıpperı sıl oyuna gırdıgınde loaderı ac en ınject et sonrasında duzelıyor
16 Ağu 2020 #2 meslouk M Seçkin Üye Katılım 11 Ara 2015 Mesajlar 409 Çözümler 1 Tepki puanı 43 Ödüller 9 10 HİZMET YILI aynı hatayı bende alıyorum , banada yardımcı olabılırmısınız. ( Şuana kadar bözle bır hata ıle karsılasmamıstım ilk defa karsılasıyorum) Post automatically merged: 16 Ağu 2020 dostum kendım cozdum olayı bilgisxayarımdan c ye gırıp boga rıpperı sıl oyuna gırdıgınde loaderı ac en ınject et sonrasında duzelıyor Son düzenleme: 16 Ağu 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
aynı hatayı bende alıyorum , banada yardımcı olabılırmısınız. ( Şuana kadar bözle bır hata ıle karsılasmamıstım ilk defa karsılasıyorum) Post automatically merged: 16 Ağu 2020 dostum kendım cozdum olayı bilgisxayarımdan c ye gırıp boga rıpperı sıl oyuna gırdıgınde loaderı ac en ınject et sonrasında duzelıyor