17 Nis 2020 #1 xipperzo Donator Katılım 23 Mar 2016 Mesajlar 191 Tepki puanı 11 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Arkadaşlar script ile oyuna girdiğim zaman fps te düşüş oluyor normal mi sizdede oluyor mu oluyorsa çözümü felan var mı? Post automatically merged: 17 Nis 2020 emincafe' Alıntı: Arkadaşlar script ile oyuna girdiğim zaman fps te düşüş oluyor normal mi sizdede oluyor mu oluyorsa çözümü felan var mı? Genişletmek için tıklayın ... Yardım edin
Arkadaşlar script ile oyuna girdiğim zaman fps te düşüş oluyor normal mi sizdede oluyor mu oluyorsa çözümü felan var mı? Post automatically merged: 17 Nis 2020 emincafe' Alıntı: Arkadaşlar script ile oyuna girdiğim zaman fps te düşüş oluyor normal mi sizdede oluyor mu oluyorsa çözümü felan var mı? Genişletmek için tıklayın ... Yardım edin
19 Nis 2020 #2 mat852 M Onaylı Üye Katılım 20 Nis 2018 Mesajlar 67 Çözümler 3 Tepki puanı 3 Ödüller 8 Yaş 42 8 HİZMET YILI ekran kartın iyi değilse olur o ekran kartın iyi olması lazım Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
22 Nis 2020 #3 mustafacan0909 M Onaylı Üye Katılım 22 Nis 2020 Mesajlar 74 Çözümler 3 Tepki puanı 1 6 HİZMET YILI emincafe' Alıntı: Arkadaşlar script ile oyuna girdiğim zaman fps te düşüş oluyor normal mi sizdede oluyor mu oluyorsa çözümü felan var mı? Post automatically merged: 17 Nis 2020 Yardım edin Genişletmek için tıklayın ... normal bir şey meraklanma Oyla 0 Olumsuz oyla
emincafe' Alıntı: Arkadaşlar script ile oyuna girdiğim zaman fps te düşüş oluyor normal mi sizdede oluyor mu oluyorsa çözümü felan var mı? Post automatically merged: 17 Nis 2020 Yardım edin Genişletmek için tıklayın ... normal bir şey meraklanma