Çözüldü Valorant TPM ve Secure Boot desteklenmiyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Valorant TPM ve Secure Boot desteklenmiyor hatasının bir çözümü var mı? Yardım edin arkadaşlar.

Çözüm
Merhaba aldığınız hata tam olarak bu mu ? Eğer aldığınız hata bu ise BIOS ayarlarından TPM 2.0 ve Secure Boot özelliklerini 'Enable' olarak ayaralamanız yeterli.

ssss-png-png.2090920
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba aldığınız hata tam olarak bu mu ? Eğer aldığınız hata bu ise BIOS ayarlarından TPM 2.0 ve Secure Boot özelliklerini 'Enable' olarak ayaralamanız yeterli.

ssss-png-png.2090920

Son düzenleme:
Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI

ssss-png-png.2090920

Kardeşim, evet ama desteklemiyor. Onun çözümünü soruyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Kardeşim, evet ama desteklemiyor. Onun çözümünü soruyorum.

Bu aldığın hata desteklemiyor demiyor, BIOS ayarlarından Secure Boot ve TPM 2.0 ayarlarını aktifleştirmeni istiyor. Her anakartta Secure Boot vardır. Anakartında Secure Boot olmaması imkansız. Secure Boot BIOS ayarlarında görünmüyorsa Windows'u UEFI moduna aldığında gözükür. En fazla TPM 2.0 özelliği yoktur. Eğer anakartının TPM 2.0 desteklemediğine eminsen anakartın, geriye 2 çözüm kalır: Ya TPM Bypass satın alırsın yada sorunu çözmek için Riot'a ticket atarsın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...