- Yasaklandı
güncellendiyoutube da anlatıcı videosu var kardeşim gerçi şuan anlasan bile kullanamazsın hile güncelleme aşamasında
aktifhile şuan aktif mi yeni yama geldi ya
ayarları ne yapıcam bilmiyorumKanka sadece spacebara basıcaksın nesi zor ayrıca farm icin v ye haras icin cye basicaksin
Ayar yapmana gerek yok ayarlı zaten kardeskm oyun icinde enjecte ile olan tuslar belli sadece o tuslara basicaksin senin sorunun hile kurulumu ile mi ilgili?güncellendi
Post automatically merged:
aktif
Post automatically merged:
ayarları ne yapıcam bilmiyorum
ben adc twich oynuyorum adama vurması gerekirken minyonlara vuruyor ?Ayar yapmana gerek yok ayarlı zaten kardeskm oyun icinde enjecte ile olan tuslar belli sadece o tuslara basicaksin senin sorunun hile kurulumu ile mi ilgili?
Kardesim adama vurması icin spacebara basıcaksın minyon icin v yeben adc twich oynuyorum adama vurması gerekirken minyonlara vuruyor ?
ayarlarla oynadım ben biraz nasıl düzelticem bunuKardesim adama vurması icin spacebara basıcaksın minyon icin v ye
Kanka mesela last hiti mi degistirdin left shifte bas o ayarı bul üstune sağ tık yap ve x e bas bu gibiayarlarla oynadım ben biraz nasıl düzelticem bunu
otomatik kite yapar dimi adclerde bu hileKanka mesela last hiti mi degistirdin left shifte bas o ayarı bul üstune sağ tık yap ve x e bas bu gibi
Tabiki otomatik kite combo farm oyunu tek başına domine etmeni sağlıyor bir neviotomatik kite yapar dimi adclerde bu hile