Çözüldü Lazysharp'ta hata alıyorum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
?
Post automatically merged:

1595252129563.png

Lol lazysharp herşeyi yapıyorum infekte ediyorum oyuna giriyorum hangi tuşla aktif edicem ?
ya bide arada şöyle sorun oluyor tam oyuna giriyor 2 cmd açıp oyunla 1 cmd kapanıyor
kafayı yicem

Çözüm
?

Ekli dosyayı görüntüle 48832

Lol lazysharp herşeyi yapıyorum infekte ediyorum oyuna giriyorum hangi tuşla aktif edicem ?
ya bide arada şöyle sorun oluyor tam oyuna giriyor 2 cmd açıp oyunla 1 cmd kapanıyor
kafayı yicem
Waiting lol diyor lol tam açılsın heronu seç oyun baslasın basede item alırken aşağı al xproject 'i yönetici olarak calıstır 2 kere " bip " sesi geldikten sonra oyuna dön otomatik injecte olacaktır. Hala olmuyorsa herşeyi kapat.

Benim aşağıdaki konuyu incele eksikleri uygula çözülecektir.
https://memoryhackers.org/konular/lol-lazysharp-2-console-ekraninda-kapanma-ve-tum-cozumler.124755/
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi. Güvenlik duvarı vs engelliyor olabilir onları da kapatmadıysanız kapatın.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
?

Ekli dosyayı görüntüle 48832

kafayı yicem
Waiting lol diyor lol tam açılsın heronu seç oyun baslasın basede item alırken aşağı al xproject 'i yönetici olarak calıstır 2 kere " bip " sesi geldikten sonra oyuna dön otomatik injecte olacaktır. Hala olmuyorsa herşeyi kapat.

Benim aşağıdaki konuyu incele eksikleri uygula çözülecektir.
https://memoryhackers.org/konular/lol-lazysharp-2-console-ekraninda-kapanma-ve-tum-cozumler.124755/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...