Lazysharptan ban yiyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ban riski fazla sadece mainde kullanmasanız yeter :)

Üye
6 HİZMET YILI
Yazılım üzerinden tespit edilip mi banlanılıyor yoksa reportlanarak mı bunu bir açıklığa kavuştursak hepsinin cevabını bulcaz da ben bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Gerçekten mükemmel ama bende korkarak yapıyorumm.

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aga nasıl yemiyosun ya ? beni bi plata boostlar mısın kanka gold 2 çar duo girelim lütfen :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
inject ettin an risk altındasın dostum main hesabında kullnma uzulursun. Git aç bir hesap onlarda eglencesine takıl. Daha önceden kullanmış veya bilgili bir kişi zaten anlıyor ve report ediyor. Report yedin an takibe giriyorsun zaten. Lol mouse ve kalvye verilerinin kayıtlarına bakar ve banı yersın.

Mumkun oldugunca el ile oynayıp farm vs sadece tflerde kullanmak mantıklıdır. Boyle 70 lve kadar ban yemeden geldim ama bir maç karşıma tilt eden iyi oyuncular gelınce avade açtım 1 gun surmedı ban yedi.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kardesim kullaniyor ama 2 haftayi gecmis ban yememis kral

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
7 senedir bu işin içerisindeyim eskiden 1 sene kullandıgım oluyodu simdi max 1 ay bro

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir haftadır kullanıyorum ve şimdiye kadar sürprizim olmadı, umarım bu şekilde kalır

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka valla bı ara cayır cayır yıyodum sonra formtat attım 2 gun oncede hwid degıstırdım suan 18 lv oldum daha bısey yok

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
abartma kankim zaten 10.9 yamasında ban wavede neredeyse bütün kullananlar banlandı 2.5 ay diyorsun :d
abartmıyorum suanda sadece 1 haftalık bi bilgisayarım arza verdi kullanmadım sonra kullanmaya devam ettim tek yaptıgım şey yeni yama geldiği zaman 1 hafta kullanmıyordum ve her girdiğim maçta bilerek lose alıyordum (hile kullanmadığım 1 haftalarda)
Post automatically merged:

Hepsini script le mi yaptın
evet 30 lvl unrank hesaptı smurf olan diğeri zaten gold 4 dü

Son patchden önce kullandığını ispatla başka bir şey demem. :D 2,5 ayda plat 2 olman mı komik yoksa ban yemediğini iddia etmen mi bilemedim. Lütfen yanlış bilgi vererek kullanıcıları yanlış yönlendirme.
su anda kanıtlayamam sözlerim sadece kanıttır. yapabileceğim birşey yok. inanmamak senin kararın kimseyi zorla inandırmıyorum. önceki yazdıgımda bilgisayarımın bozuk oldugunu ve yeni yamalar geldikce 1 hafta süre kadar kullanmadıgımı belirtiyordum hep win almadım belli etmemek için.

inject ettin an risk altındasın dostum main hesabında kullnma uzulursun. Git aç bir hesap onlarda eglencesine takıl. Daha önceden kullanmış veya bilgili bir kişi zaten anlıyor ve report ediyor. Report yedin an takibe giriyorsun zaten. Lol mouse ve kalvye verilerinin kayıtlarına bakar ve banı yersın.

Mumkun oldugunca el ile oynayıp farm vs sadece tflerde kullanmak mantıklıdır. Boyle 70 lve kadar ban yemeden geldim ama bir maç karşıma tilt eden iyi oyuncular gelınce avade açtım 1 gun surmedı ban yedi.
lazysharptan önce elo"buddy kullanıyordum bayağı her maçımı onunla oynuyordum. ordan dolayı fazla belli etmiyorum tecrübe var bayağı. herifler çakmasın diye oynaması zor çarlar oynuyorum mesela son zamanlarda apheliosa sardım bayağı güçlü script ile mükemmel güçlü oluyor kimse anlamıyor bile. aphelios oynarsanız seri rank atlarsınız late game de durduralamaz birde script oldugunu düşün efso oluyor. denemenizi tavsiye ederim.

lazysharptan önce elo"buddy kullanıyordum bayağı her maçımı onunla oynuyordum. ordan dolayı fazla belli etmiyorum tecrübe var bayağı. herifler çakmasın diye oynaması zor çarlar oynuyorum mesela son zamanlarda apheliosa sardım bayağı güçlü script ile mükemmel güçlü oluyor kimse anlamıyor bile. aphelios oynarsanız seri rank atlarsınız late game de durduralamaz birde script oldugunu düşün efso oluyor. denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...