evet ne olutsa olsun sakın main de kullanmayın benim 4 yıllık emeğim gittiban riski fazla sadece mainde kullanmasanız yeter![]()
2016 dan beri burdayım ben yorum kasmaya ihtiyacım yokKardeşim profiline baktım sende aynı şekilde yapmışsın
abartmıyorum suanda sadece 1 haftalık bi bilgisayarım arza verdi kullanmadım sonra kullanmaya devam ettim tek yaptıgım şey yeni yama geldiği zaman 1 hafta kullanmıyordum ve her girdiğim maçta bilerek lose alıyordum (hile kullanmadığım 1 haftalarda)abartma kankim zaten 10.9 yamasında ban wavede neredeyse bütün kullananlar banlandı 2.5 ay diyorsun :d
evet 30 lvl unrank hesaptı smurf olan diğeri zaten gold 4 düHepsini script le mi yaptın
su anda kanıtlayamam sözlerim sadece kanıttır. yapabileceğim birşey yok. inanmamak senin kararın kimseyi zorla inandırmıyorum. önceki yazdıgımda bilgisayarımın bozuk oldugunu ve yeni yamalar geldikce 1 hafta süre kadar kullanmadıgımı belirtiyordum hep win almadım belli etmemek için.Son patchden önce kullandığını ispatla başka bir şey demem.2,5 ayda plat 2 olman mı komik yoksa ban yemediğini iddia etmen mi bilemedim. Lütfen yanlış bilgi vererek kullanıcıları yanlış yönlendirme.
lazysharptan önce elo"buddy kullanıyordum bayağı her maçımı onunla oynuyordum. ordan dolayı fazla belli etmiyorum tecrübe var bayağı. herifler çakmasın diye oynaması zor çarlar oynuyorum mesela son zamanlarda apheliosa sardım bayağı güçlü script ile mükemmel güçlü oluyor kimse anlamıyor bile. aphelios oynarsanız seri rank atlarsınız late game de durduralamaz birde script oldugunu düşün efso oluyor. denemenizi tavsiye ederim.inject ettin an risk altındasın dostum main hesabında kullnma uzulursun. Git aç bir hesap onlarda eglencesine takıl. Daha önceden kullanmış veya bilgili bir kişi zaten anlıyor ve report ediyor. Report yedin an takibe giriyorsun zaten. Lol mouse ve kalvye verilerinin kayıtlarına bakar ve banı yersın.
Mumkun oldugunca el ile oynayıp farm vs sadece tflerde kullanmak mantıklıdır. Boyle 70 lve kadar ban yemeden geldim ama bir maç karşıma tilt eden iyi oyuncular gelınce avade açtım 1 gun surmedı ban yedi.
lazysharptan önce elo"buddy kullanıyordum bayağı her maçımı onunla oynuyordum. ordan dolayı fazla belli etmiyorum tecrübe var bayağı. herifler çakmasın diye oynaması zor çarlar oynuyorum mesela son zamanlarda apheliosa sardım bayağı güçlü script ile mükemmel güçlü oluyor kimse anlamıyor bile. aphelios oynarsanız seri rank atlarsınız late game de durduralamaz birde script oldugunu düşün efso oluyor. denemenizi tavsiye ederim.inject ettin an risk altındasın dostum main hesabında kullnma uzulursun. Git aç bir hesap onlarda eglencesine takıl. Daha önceden kullanmış veya bilgili bir kişi zaten anlıyor ve report ediyor. Report yedin an takibe giriyorsun zaten. Lol mouse ve kalvye verilerinin kayıtlarına bakar ve banı yersın.
Mumkun oldugunca el ile oynayıp farm vs sadece tflerde kullanmak mantıklıdır. Boyle 70 lve kadar ban yemeden geldim ama bir maç karşıma tilt eden iyi oyuncular gelınce avade açtım 1 gun surmedı ban yedi.