Çözüldü LazyValo ban süresi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar lazyvalo için pc ye format atıcam ama boşa format atmak istemiyorum legit oynuyacağım uzun süre ban yemeyen varmı ilk 10 maç atıp reko girenler yazabilirmi buraya

Çözüm
Her hilede oldugu gibi bu hileninde ban riski vardır ne kadar legit oynasanız bile banlanırsınız şuan genel olarak erken banlandıgını dile getiriyorlar buna göre kulanıp kullanmamak size kalmıştır.
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben valo için format attım yani legit oynarsan 5 ila -8 maç arası rage oynarsan 2 ila 4 maç arası ban yersın tahminimce ama çok zevkli sonuçta ban yediğinde yeni hesap açıp girebliyorsun

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben valo için format attım yani legit oynarsan 5 ila -8 maç arası rage oynarsan 2 ila 4 maç arası ban yersın tahminimce ama çok zevkli sonuçta ban yediğinde yeni hesap açıp girebliyorsun
ama ben hard legit oynuycam yani izleyenler bile anlamıyacak sekilde hatta forumdan kişiler bulup 5 kişi gireriz birkaç kişide gördüm hızlı ban yediiklerini gördüm wh acmadan bile ban yediklerni görünce acaba hiledemi sorun var herkesmi ban yior diye yazdım.

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Her hilede oldugu gibi bu hileninde ban riski vardır ne kadar legit oynasanız bile banlanırsınız şuan genel olarak erken banlandıgını dile getiriyorlar buna göre kulanıp kullanmamak size kalmıştır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...