Çözüldü LazyValo HWID ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben Valorant'da hwid banlı değilim fakat 1809 sürümü indirdim ve hile kullanıyorum hile tamamen kapalıyken kendi hesabıma girersem ban yermiyim acaba bilen varsa söyleyebilirmi?

Çözüm
Ana hesabınıza giriş yapmadan önce bilgisayarı yeniden başlatın ardından hileyi bilgisayarınızdan tamamem silin ve tekrar yeniden başlatın.

Hileyi kullandığınız hesabınıza tekrar girmeyin.
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
lazyvalo cracked bir hile dostum o yüzden bir korumaya sahip değil eğer oyuna girdiğinde hileyi açmasan bile 1 kişi seni raporladığı an direk oyun dosyan taranıyor ve ban yiyorsun hiledeki tüm özellikleri kapasan dahi raporlandığın zaman ban yiyorsun

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
lazyvalo cracked bir hile dostum o yüzden bir korumaya sahip değil eğer oyuna girdiğinde hileyi açmasan bile 1 kişi seni raporladığı an direk oyun dosyan taranıyor ve ban yiyorsun hiledeki tüm özellikleri kapasan dahi raporlandığın zaman ban yiyorsun
şuan zaten eğlencesine takılıyorum kendi hesabımla oynamak istediğim zaman format atsam öyle girsem bir problem olmaz değilmi

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Ana hesabınıza giriş yapmadan önce bilgisayarı yeniden başlatın ardından hileyi bilgisayarınızdan tamamem silin ve tekrar yeniden başlatın.

Hileyi kullandığınız hesabınıza tekrar girmeyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...