Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sad Broken
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
someone said that if you were legit, you would not be banned banned at least not in 3 games, i was legit without esp and aimbot, and i was banned in 2 games, it is not a question of being legitimate .. :D

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
someone said that if you were legit, you would not be banned banned at least not in 3 games, i was legit without esp and aimbot, and i was banned in 2 games, it is not a question of being legitimate .. :D
If you're being banned all the time, turn off your internet, turn it on, and say yes to the spoofer question. Once you've done that, open a new account and enter the game. Your problem will be fixed.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
3 oyunda oynasan 10 oyunda oynasan hile açsan da açmasan da ban yiyorsun.
Spoof sanki saatlik uyguluyormuş gibi, 3-5 saatin sonunda mutlaka banlanıyorsun. Hile açmadığım halde

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
3 oyunda oynasan 10 oyunda oynasan hile açsan da açmasan da ban yiyorsun.
Spoof sanki saatlik uyguluyormuş gibi, 3-5 saatin sonunda mutlaka banlanıyorsun. Hile açmadığım halde
Sürekli banlanıyorsan internetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bilgisayarı her açtığım zaman spoof olayına evet diyip reset atmam gerekiyor mu ??

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam 20H2 sürümü gelir mi bilgisayarda 1TB oyun dosya felan var o kadarını indirmem imkansız format atınca

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet konuda da yazılı olması lazım
demek istediğim spoof ile kimlik değiştiriyorum ya ilk kimliği değiştirdim oynadım pcyi kapadım yattım sonra pcyi açtım hileyi açarken spoof yazısına evet diyip res mi atmam gerekiyor
Hocam 20H2 sürümü gelir mi bilgisayarda 1TB oyun dosya felan var o kadarını indirmem imkansız format atınca
başka disk oluştur bütün önemli dosyalarını oraya at

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Uzun süredir beklediğim bir hile. Deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...