Üye
me 2After injection my game dont want to open... idk what to do
me 2After injection my game dont want to open... idk what to do
use 1809 windows version.
If you're being banned all the time, turn off your internet, turn it on, and say yes to the spoofer question. Once you've done that, open a new account and enter the game. Your problem will be fixed.someone said that if you were legit, you would not be banned banned at least not in 3 games, i was legit without esp and aimbot, and i was banned in 2 games, it is not a question of being legitimate ..![]()
Bende de aynısı oluyoroyunu açtığımda memory dump veriyor sonrasında oyuna giremiyorum
Windows 1809 kullan.Bende de aynısı oluyor
Maybe it can work. If it doesn't work, switch to version 1809.The version of my windows is 19042.870, does it work?
Sürekli banlanıyorsan internetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir.3 oyunda oynasan 10 oyunda oynasan hile açsan da açmasan da ban yiyorsun.
Spoof sanki saatlik uyguluyormuş gibi, 3-5 saatin sonunda mutlaka banlanıyorsun. Hile açmadığım halde
evetbilgisayarı her açtığım zaman spoof olayına evet diyip reset atmam gerekiyor mu ??
Evet konuda da yazılı olması lazımbilgisayarı her açtığım zaman spoof olayına evet diyip reset atmam gerekiyor mu ??
demek istediğim spoof ile kimlik değiştiriyorum ya ilk kimliği değiştirdim oynadım pcyi kapadım yattım sonra pcyi açtım hileyi açarken spoof yazısına evet diyip res mi atmam gerekiyorEvet konuda da yazılı olması lazım
başka disk oluştur bütün önemli dosyalarını oraya atHocam 20H2 sürümü gelir mi bilgisayarda 1TB oyun dosya felan var o kadarını indirmem imkansız format atınca