Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hesap banı değilse girebilir.
hesap değil cihaz banı yedi, ayrıca 152 hatası alıyor spoofsuz girerken eğer spoofla girerse 152 hatası kalkarmı onu merak ediyorum dademin bir yorum atılmış adam 152 hatası alıyomuş demekki cihaz banını kaldırmıyor spoofer

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Spoofer zaten onun için var. O arkadaş bir yerde yanlışlık yapıyor sanırsam ben de anlayamadım. Spoofer sayesinde oyuna girebilir.

idk
Spoofer zaten onun için var. O arkadaş bir yerde yanlışlık yapıyor sanırsam ben de anlayamadım. Spoofer sayesinde oyuna girebilir.

idk
dostum ui indirdim, spoof attım, ama oyuna daha henüz girmedim. spoof tam olarak nasıl oluyor ve neden her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor?? kafam çok karıştı yardımcı olabilir misin discorddan birkaç soru sormak istiyorum..

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
1909 dan 1809 a nasıl geçiş yapabilirim. Bundan öncede 20 birşey sürümündeydim.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
dostum ui indirdim, spoof attım, ama oyuna daha henüz girmedim. spoof tam olarak nasıl oluyor ve neden her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor?? kafam çok karıştı yardımcı olabilir misin discorddan birkaç soru sormak istiyorum..
" her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor??" main HWID tespit edilmesin diye sanırsam onu ben de bilemiyorum. Spoofer, eğer HWID banın varsa onu kaldırmak için işe yarıyor.

1909 dan 1809 a nasıl geçiş yapabilirim. Bundan öncede 20 birşey sürümündeydim.
İnternete yaz. Önüne bir sürü kaynak çıkacaktır.

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
" her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor??" main HWID tespit edilmesin diye sanırsam onu ben de bilemiyorum. Spoofer, eğer HWID banın varsa onu kaldırmak için işe yarıyor.

İnternete yaz. Önüne bir sürü kaynak çıkacaktır.
Discord kullanıyor musun dostum? Birkaç sorum olacak :)

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ilk elden ban yedim aimbot acik degildi ve sadece esp acikti. denemeyin sakin orjinal hesabinizda

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
ilk elden ban yedim aimbot acik degildi ve sadece esp acikti. denemeyin sakin orjinal hesabinizda
Önceden Valorantta HWID banın bulunuyor muydu? Bir de orijinal hesapta denemeyin diye bir çok kez belirtiyoruz zaten. Public + cracked hile elbet banlanırsınız.

Üye
7 HİZMET YILI
Hayır, kullanmıyorum. Siteden özel mesaj yoluyla sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
dostum ben 5 tane çar banlatım sabahtan beri hiçbir şekilde belli etmiyorum full legit neden ban yiyorum :) birde ban yiyen hesapların banını nasıl açıyorsunuz ?

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
dostum ben 5 tane çar banlatım sabahtan beri hiçbir şekilde belli etmiyorum full legit neden ban yiyorum :) birde ban yiyen hesapların banını nasıl açıyorsunuz ?
Sürekli banlanıyorsan internetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir. Bir de hesap banı kaldıramıyoruz. Spoofer HWID banı kaldırıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Sürekli banlanıyorsan internetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir. Bir de hesap banı kaldıramıyoruz. Spoofer HWID banı kaldırıyor.
teşekür ederim çok hızlı cevap verdiğin için birde tavsiyelerin varmı hilede şunu kulan yada kulanma gibi daha legit nasıl oynarım

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
teşekür ederim çok hızlı cevap verdiğin için birde tavsiyelerin varmı hilede şunu kulan yada kulanma gibi daha legit nasıl oynarım
Hileyi daha kullanmadım bilmiyorum ancak aim bot varsa onu kullanma derim. Aimbot çok belli eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...