- Moderatör
- #761
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Hesap banı değilse girebilir.Ban yiyen arkadaşım spoofer ile oyuna girebilir mi yeni hesap ile ? acil cevap verecek varmı.
Hesap banı değilse girebilir.Ban yiyen arkadaşım spoofer ile oyuna girebilir mi yeni hesap ile ? acil cevap verecek varmı.
I'm opening the cheat just to spoof, restart the windows but get the VAN 152 in another acc.What mistake are you getting?
Hmm, I don't know the solution to that mistake. Sorry.I'm opening the cheat just to spoof, restart the windows but get the VAN 152 in another acc.
use 1809 windows versionAfter i did the steps valorant is closing itself
hesap değil cihaz banı yedi, ayrıca 152 hatası alıyor spoofsuz girerken eğer spoofla girerse 152 hatası kalkarmı onu merak ediyorum dademin bir yorum atılmış adam 152 hatası alıyomuş demekki cihaz banını kaldırmıyor spooferHesap banı değilse girebilir.
It's ok, i'll try to find out the problem, but i think the valorant was updated, a little patch to fix the spoofer (maybe)Hmm, I don't know the solution to that mistake. Sorry.
Spoofer zaten onun için var. O arkadaş bir yerde yanlışlık yapıyor sanırsam ben de anlayamadım. Spoofer sayesinde oyuna girebilir.
idk
dostum ui indirdim, spoof attım, ama oyuna daha henüz girmedim. spoof tam olarak nasıl oluyor ve neden her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor?? kafam çok karıştı yardımcı olabilir misin discorddan birkaç soru sormak istiyorum..Spoofer zaten onun için var. O arkadaş bir yerde yanlışlık yapıyor sanırsam ben de anlayamadım. Spoofer sayesinde oyuna girebilir.
idk
" her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor??" main HWID tespit edilmesin diye sanırsam onu ben de bilemiyorum. Spoofer, eğer HWID banın varsa onu kaldırmak için işe yarıyor.dostum ui indirdim, spoof attım, ama oyuna daha henüz girmedim. spoof tam olarak nasıl oluyor ve neden her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor?? kafam çok karıştı yardımcı olabilir misin discorddan birkaç soru sormak istiyorum..
İnternete yaz. Önüne bir sürü kaynak çıkacaktır.1909 dan 1809 a nasıl geçiş yapabilirim. Bundan öncede 20 birşey sürümündeydim.
Discord kullanıyor musun dostum? Birkaç sorum olacak" her pcyi açtığımızda spoof atmamız gerekiyor??" main HWID tespit edilmesin diye sanırsam onu ben de bilemiyorum. Spoofer, eğer HWID banın varsa onu kaldırmak için işe yarıyor.
İnternete yaz. Önüne bir sürü kaynak çıkacaktır.
Hayır, kullanmıyorum. Siteden özel mesaj yoluyla sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.Discord kullanıyor musun dostum? Birkaç sorum olacak![]()
tamamdırHayır, kullanmıyorum. Siteden özel mesaj yoluyla sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
geri döner misin dostum ??Hayır, kullanmıyorum. Siteden özel mesaj yoluyla sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Önceden Valorantta HWID banın bulunuyor muydu? Bir de orijinal hesapta denemeyin diye bir çok kez belirtiyoruz zaten. Public + cracked hile elbet banlanırsınız.ilk elden ban yedim aimbot acik degildi ve sadece esp acikti. denemeyin sakin orjinal hesabinizda
dostum ben 5 tane çar banlatım sabahtan beri hiçbir şekilde belli etmiyorum full legit neden ban yiyorumHayır, kullanmıyorum. Siteden özel mesaj yoluyla sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Sürekli banlanıyorsan internetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir. Bir de hesap banı kaldıramıyoruz. Spoofer HWID banı kaldırıyor.dostum ben 5 tane çar banlatım sabahtan beri hiçbir şekilde belli etmiyorum full legit neden ban yiyorumbirde ban yiyen hesapların banını nasıl açıyorsunuz ?
teşekür ederim çok hızlı cevap verdiğin için birde tavsiyelerin varmı hilede şunu kulan yada kulanma gibi daha legit nasıl oynarımSürekli banlanıyorsan internetine res at ve spoofer sorusuna evet de. Bunu yaptıktan sonra, yeni bir hesap açıp oyuna gir. Sorunun düzelecektir. Bir de hesap banı kaldıramıyoruz. Spoofer HWID banı kaldırıyor.
Hileyi daha kullanmadım bilmiyorum ancak aim bot varsa onu kullanma derim. Aimbot çok belli eder.teşekür ederim çok hızlı cevap verdiğin için birde tavsiyelerin varmı hilede şunu kulan yada kulanma gibi daha legit nasıl oynarım