Onaylı Üye
ilk önce xStatus fail hatası veriyordu düzeldi ama şuan hileyi yüklüyor çalışma sesi gelmiyor oyunda aktif olmuypo
Hile Win 7 desteklemiyor çünkü çalışmaması normalhalen düzelmedi dediğiniz gibi yaptım inject sesi gelmiyor (internet cafede deniyorum pcler windows 7 ve eksik program yok kontrol ettim directx fln yüklü ama oyun içi ayarları nelerdi )
halen düzelmedi dediğiniz gibi yaptım inject sesi gelmiyor (internet cafede deniyorum pcler windows 7 ve eksik program yok kontrol ettim directx fln yüklü ama oyun içi ayarları nelerdi )xStatus hatası büyük ihtimal "Yükle" bastığında onay için tıklaman gerektiği için veriyordur bunu nadiren yapıyor. Eğer Inject sesini almıyorsan buda çok nadir gerçekleşiyor Şampiyon seçimin de hileyi açıp hazır edersen sorun kalmaz. Oyuna girdiğin de hala açılmamışsa oyun içinde tekrardan açmayı dene bu sefer olacaktır.
Hile Win 7 desteklemiyor çünkü çalışmaması normalhalen düzelmedi dediğiniz gibi yaptım inject sesi gelmiyor (internet cafede deniyorum pcler windows 7 ve eksik program yok kontrol ettim directx fln yüklü ama oyun içi ayarları nelerdi )