Onaylı Üye
Merhaba. Challenger configi atmadan önce combo yaparsam ne kadar vuracağımı gösteren bir bar vardı şimdi yok onu nasıl açabilirim ?
o sadece spellerin hasarını göstermiyor mu doğru yerde spell atıyoryanlış hatırlamıyorsam spelldamage diye bir seçenek vardı drawings kısmında oradan bakabilirsin.![]()
bazı şampiyonlarda olmayabilir. ama eğer destekleyen bir şampiyon kullanıyorsanMerhaba. Challenger configi atmadan önce combo yaparsam ne kadar vuracağımı gösteren bir bar vardı şimdi yok onu nasıl açabilirim ?
Kalista fly exploit ekleyebilirmisinizbazı şampiyonlarda olmayabilir. ama eğer destekleyen bir şampiyon kullanıyorsan
SampiyonMenu
->Draw
-> Draw Spell Damage > özelliğini aktif edebilirsin.
o challenger conifgde de var kanka sadece desteklenmeyen bi karakter kullanıyorsundur draw dan drawspell damage acMerhaba. Challenger configi atmadan önce combo yaparsam ne kadar vuracağımı gösteren bir bar vardı şimdi yok onu nasıl açabilirim ?
drav neredeo challenger conifgde de var kanka sadece desteklenmeyen bi karakter kullanıyorsundur draw dan drawspell damage ac
Spell damage diye seçenek var oradaMerhaba. Challenger configi atmadan önce combo yaparsam ne kadar vuracağımı gösteren bir bar vardı şimdi yok onu nasıl açabilirim ?
shift basarak hilenin menüsünü acabilirsin sampiyon menüde bulabilirsin eğer destekliyorsadrav nerede
ekran ayarları diye bir şey yok ama ?muhtemelen ekran ayarlarında
tabii ki bir arkadaşın varekran ayarları diye bir şey yok ama ?
nerde göremedimtabii ki bir arkadaşın var
hangi drawing kısmında var çünkü heronun drawings kısımlarında sadece spellerinin menzilini çiziyor ahri ve yasuo oynadım öyleyanlış hatırlamıyorsam spelldamage diye bir seçenek vardı drawings kısmında oradan bakabilirsin.![]()
yasuo ve ahri oynadım ikisindede yok acaba onlarda mı yok yoksa sıkıntı mı varbazı şampiyonlarda olmayabilir. ama eğer destekleyen bir şampiyon kullanıyorsan
SampiyonMenu
->Draw
-> Draw Spell Damage > özelliğini aktif edebilirsin.
eğer yoksa desteklemiyordur hocam basitnerde göremedim
Post automatically merged:
hangi drawing kısmında var çünkü heronun drawings kısımlarında sadece spellerinin menzilini çiziyor ahri ve yasuo oynadım öyle
Post automatically merged:
yasuo ve ahri oynadım ikisindede yok acaba onlarda mı yok yoksa sıkıntı mı var