Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
LBReborn da 2 tane yasuo script i var sizce yasuo default mu daha iyi yoksa domination yasuo mu?
Domination nasıl kullanıyorsun ki? donuyor çünkü tflerdeDomination daha iyi.
domination kat kat daha iyi ama 3ten fazla rakip gelince oyunun çöküyoyani kısacası koridor dışında oynayamıyosun bazen 2 ye kadar dusuyo yani mecbur default oynaman lazım knkLBReborn da 2 tane yasuo script i var sizce yasuo default mu daha iyi yoksa domination yasuo mu?
kanka lolden anlayan birisi çok basit bir şekilde anlar script olduğunu genelde bi yere giderken sol tıka basılı değilde 1 kere basmak daha faydalı kaçışlarda buga giriyor ileri geri iler geriben hep domination oynadım dostum ve diğerinden daha başarılı olduğunu düşünüyorum sanki daha iyi yapıyor komboları yada bana öyle geliyor bilmiyorum.
Bende donma vs olmuyor sisteminiz yetersizdir belki sizin bilememDomination iyi fakat donuyor bu yüzden default daha iyi şu anlık
Domination nasıl kullanıyorsun ki? donuyor çünkü tflerde
Bende donma vs olmuyor sisteminiz yetersizdir belki sizin bilemem
bilemem dostum bende kasmıyor diyorum sizdeki muhabbeti anlamam yanitüm forumda var sende yok mu kankam. 16ram 6 ekran kartı i5 11. nesil var ne yetersiz tam olarak