大 Yami Yugi
Uzman Üye
1.Hileden dolayı Fps düşüşü yaşanıyor fakat yanlış anlaşıldı sanırım. Sadece Farmlar bana focuslandığında bu donma gerçekleşiyorHİlenin fps düşürmesi gayet normaldir. Kötü bir bilgisayarınız olması daha da düşük fps almanıza neden oluyor. F7 basarak genel hile görünümünü kapatıp oynayın fps durumunuz daha iyi olacaktır. Onun haricinde yapıcak malesef bulunmamaktadır.
Kanka peki hileyi silip tekrar yükledin mi belki çözülür %appdata%dan silip tekrar yükleHileden dolayı Fps düşüşü yaşanıyor fakat yanlış anlaşıldı sanırım. Sadece Farmlar bana focuslandığında bu donma gerçekleşiyor
Denedim, Config sıfırladım ama çözemedim bir türlü.Kanka peki hileyi silip tekrar yükledin mi belki çözülür %appdata%dan silip tekrar yükle
Hele viktor oynarken aman allahım farm yapmak ölüm geliyor. Acaba başka tuşlarla çakışmamı oluyorDenedim, Config sıfırladım ama çözemedim bir türlü.
bilgisayara format atmayı deneyebilirsin belki çözülebilirHileyi kullanırken bir şey fark ettim. Lanede farm yokken, ben lane pushlayacağım ve minyonlar bana focuslandığında oyun donuyor sizce nedendir?
kanka banlanmayan hile diye bir şey yok eğer hilenin kodları açığa çıkarsa ancak ban yersin eğer lig kasmak falan istiyorsan yan hesap açıp onda oynamanı tavsiye ederim 1-2 hafta rahat oynarsınmerhaba hocam banlanma durumu nedir bilginiz varmı
Arkadaşlar Merhaba,
bilgisayara format atmayı deneyebilirsin belki çözülebilir
oyunu silip yeniden yükleyebilirsin sx yi sildiğinde düzelmiyorsa.Arkadaşlar Merhaba,
Hileyi kullanırken bir şey fark ettim. Lanede farm yokken, ben lane pushlayacağım ve minyonlar bana focuslandığında oyun donuyor sizce nedendir?
Tam ekrandan çerçevesize alda dene biArkadaşlar Merhaba,
Hileyi kullanırken bir şey fark ettim. Lanede farm yokken, ben lane pushlayacağım ve minyonlar bana focuslandığında oyun donuyor sizce nedendir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?