LBReborn Samira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sc de samira oynamak istiyorum fakat hiç güzel combo yapmıyor mause ile kendi kendine biyerlere gidiyor combo yapmıyor sadece q atıyor düz vuruş bile bazen atmıyor sadece samirada böyle ve samirayı LBReborn un tier listinde gördüm s+ yazıyordu

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sanırım samira exploitlerini açık kapamanız gerekmekte g h tuşları ile kapamanız lazım

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba @beratbaba5565

Bahsettiğiniz şampiyon ile sorun yaşıyorsanız antrenman modu girip script HUD'u içerisinde çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz. (Örneğin "Farm'a odaklan (Harass'ı kes) gibi config ayarları mevcuttur.

Eğer bunlar ile uğraşmak beni yorar diyorsanız çeşitli config ayarlarıyla hazır ayarlar alarak kullanıma devam edebilirsiniz.

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba @beratbaba5565

Bahsettiğiniz şampiyon ile sorun yaşıyorsanız antrenman modu girip script HUD'u içerisinde çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz. (Örneğin "Farm'a odaklan (Harass'ı kes) gibi config ayarları mevcuttur.

Eğer bunlar ile uğraşmak beni yorar diyorsanız çeşitli config ayarlarıyla hazır ayarlar alarak kullanıma devam edebilirsiniz.
sen onaylı üye değilsin bence scam yaptın knk

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sen onaylı üye değilsin bence scam yaptın knk
Merhaba @beratbaba5565!

Forumun yıllardır üyesiyim ve bütün scriptsel batlarını neredeyse denemiş bulunmaktayım fakat foruma yorum aktifliğimi koymadığım için onaylı üye değilim.

Bu gibi yorumsal mesajlarını arttırmak yerine eğer tarafımca şikayet düşünüyorsan lütfen sol alttaki Raporla kısmına tıklamayı unutma!

Teşekkürler ^_^

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sc de samira oynamak istiyorum fakat hiç güzel combo yapmıyor mause ile kendi kendine biyerlere gidiyor combo yapmıyor sadece q atıyor düz vuruş bile bazen atmıyor sadece samirada böyle ve samirayı LBReborn un tier listinde gördüm s+ yazıyordu
knk orda bir tane ayar var onu açarsan düz oto atmanı engeller g h tusları ile aktif ediliyor o tus otusu aktif etme gayet güzel düz atak felan atar ben 1v5 attım bi sorunu yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
her karakterin ayarı var mesela ezreal da birsürü ayar var q ile farm alma comboda w e koyma çıkartma vb onunda vardır birşeyi biraz kurcala derim

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben hergangi bir çarı kullandığımda aşağıdan scripti seçmeme rağmen yetenek basmıyor sadece deafult saldırı yapıyor neden olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben yapamıyorum ezrealle oynayınca sadece düz vuruyor farmlara bi de kendisi r felan atıyor karşıda kimse r ye ölmeyecekken felan space basmamış olduğum halde.
Post automatically merged:

Ben yapamıyorum ezrealle oynayınca sadece düz vuruyor farmlara bi de kendisi r felan atıyor karşıda kimse r ye ölmeyecekken felan space basmamış olduğum halde.
Samiranında ayarları var cha configde güzel oluyor deneyin derim...

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Script in T tuşuna, nasıl ki leesin in insec combosu eklenmiş ise, Samira'nın da en seri S combosu eklenmeli. T ye bastığın zaman, rakibe yakın olmak gerekli tabi Düz vuruş Q+E+W+Q düz vuruş ve S olup R ye 1.2sn gibi bir süre de geçilmeli

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sc samirayı çok önermiyorum kogmaw çok iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence veigar süper çalışıyor herkeze öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
samira falan yerine kog tw falan dene çok daha iyi oluyor

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dpsi yüksek karakterleri tercih etmen daha iyi olabilir, vayne, jinx gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka zaten bence belirli çarları oyna diğerlerinde sapıtabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...