Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
sen onaylı üye değilsin bence scam yaptın knkMerhaba @beratbaba5565
Bahsettiğiniz şampiyon ile sorun yaşıyorsanız antrenman modu girip script HUD'u içerisinde çeşitli ayarlamalar yapabilirsiniz. (Örneğin "Farm'a odaklan (Harass'ı kes) gibi config ayarları mevcuttur.
Eğer bunlar ile uğraşmak beni yorar diyorsanız çeşitli config ayarlarıyla hazır ayarlar alarak kullanıma devam edebilirsiniz.
Merhaba @beratbaba5565!sen onaylı üye değilsin bence scam yaptın knk
knk orda bir tane ayar var onu açarsan düz oto atmanı engeller g h tusları ile aktif ediliyor o tus otusu aktif etme gayet güzel düz atak felan atar ben 1v5 attım bi sorunu yoksc de samira oynamak istiyorum fakat hiç güzel combo yapmıyor mause ile kendi kendine biyerlere gidiyor combo yapmıyor sadece q atıyor düz vuruş bile bazen atmıyor sadece samirada böyle ve samirayı LBReborn un tier listinde gördüm s+ yazıyordu
scam değil bos yorumlar spam oluyor ve lprb windhsparla aynı özelliklere menüye sahip sayılır hemen ön yargılı davranma insanlara.sen onaylı üye değilsin bence scam yaptın knk
50 mesajı böyle doldurmaya çalışmayın dostum , kendi fikirleriniz olan anlamlı cümleler kurmanızı tavsiye ediyorum mesajlarınızın silinmesi söz konusu olabilir
Samiranında ayarları var cha configde güzel oluyor deneyin derim...Ben yapamıyorum ezrealle oynayınca sadece düz vuruyor farmlara bi de kendisi r felan atıyor karşıda kimse r ye ölmeyecekken felan space basmamış olduğum halde.
scam ne alaka kanka her onayli olmayan üyeler scammer misen onaylı üye değilsin bence scam yaptın knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?