LBReborn Zed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
birkaç ayarı doğruyaparsan müq bence

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zed scsin de assasin manager ayarlarını kapatın sc yi bozan kısım orası onun dışında gayet op 15 - 20 arası aşağı skorla oynuyorum comboyu gayet güzel yapıyor lakin flash attınca rakip zhonya basınca haliyle sıçıyorsunuz yada galeforce basıp kaçınca comboyu ıskalıyor tabi biraz da oyun bilgisi gerek zed ile space to win yapamazsınız biraz sc birazda nerede girip nerede çıkacağınızı bilirseniz yani oyun bilginiz yeterliyse zedi script ile oynaya bilirsiniz iş yapıyor ama oyun bilgisi yoksa space to win champlerle oynayın onlar sizi gold plat elo arası bir yere taşır

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
I'm afraid to use and end up getting banned for hwide losing the main account how to protect yourself from it?

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
w kapatıp elle atmak daha mantıklı space basınca güzel komba atıyor ama karakter odaklanma sorunu var sacma sapan comba atabiliyor fitgh ortasında o yüzden pek iyi olmuyor ama lane kazandırıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
minyona q bazen atıyor bazen atmıyor onu anlamadım ama çok hoşuma gitti oynayışı :D normalde elime almadığım hero :D sc var diye seçtim çok zevkli oluyor.
genelde kombo yapmak istediğimde agresif bi şekilde oynuyor çoğu zaman fight lose ile bitiyor bende

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Antrenmana gir, ufak tefek ayarlarla Zed çok güzel oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beyler ben LBReborn kullanıyorum ve midde zed oynamak istiyorum LBReborn da zed iyimi yani opi oluyormu LBReborn ile

Şampiyonda Önerir misiniz?
kimse önermemiş ama benim yaptıgım ayarlar ile çok güzel calısıyor zed tavsiyem şu gir antreman moduna anlamlarına bak çevirinden scde yazan şeylerin orda w ile ilgili bir şey yazıyor şuan oyunda değilim ama onu açma çünkü direk gölgene gidiyor onu kapalı oyna cok güzel kombolar yapıyor yani takım feeder bile olsa lane de kazanınca late de her türlü taşıyorsun brocum

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tavsiye etmem gerçekten de işe yaramıyor sc de

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Zed yerine talonu tercih ederim daha iyi ya da syndra falan

Üye
3 HİZMET YILI
evet güzel , denedim güzel kombinasyonlar , yapmalısın , önce onunla antrenman yap ki ne zaman saldıracağını ve ne zaman duracağını bil

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
onun yerine cassiopya oynayabilrsin cidden pişman olmazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...