mid ire çok agresif oynuyor minyonlara q atarak sen öyle mi oynuyosunmid ire yap ireyi güzel oynuyor sc
minyona q bazen atıyor bazen atmıyor onu anlamadım ama çok hoşuma gitti oynayışımid ire çok agresif oynuyor minyonlara q atarak sen öyle mi oynuyosun
genelde kombo yapmak istediğimde agresif bi şekilde oynuyor çoğu zaman fight lose ile bitiyor bendeminyona q bazen atıyor bazen atmıyor onu anlamadım ama çok hoşuma gitti oynayışınormalde elime almadığım hero
sc var diye seçtim çok zevkli oluyor.
kimse önermemiş ama benim yaptıgım ayarlar ile çok güzel calısıyor zed tavsiyem şu gir antreman moduna anlamlarına bak çevirinden scde yazan şeylerin orda w ile ilgili bir şey yazıyor şuan oyunda değilim ama onu açma çünkü direk gölgene gidiyor onu kapalı oyna cok güzel kombolar yapıyor yani takım feeder bile olsa lane de kazanınca late de her türlü taşıyorsun brocumBeyler ben LBReborn kullanıyorum ve midde zed oynamak istiyorum LBReborn da zed iyimi yani opi oluyormu LBReborn ile
Şampiyonda Önerir misiniz?
Pek iyi değil sana katarinayı öneririm sadece senin w atman gerekiyor bazen onun dışında gayet iyi otomatik r atıyor.Beyler ben LBReborn kullanıyorum ve midde zed oynamak istiyorum LBReborn da zed iyimi yani opi oluyormu LBReborn ile
Şampiyonda Önerir misiniz?