NO Pubg Server issue with LD ,Now PUBG ban wave going on,soon as possible solve it and wait for LD update also.Hi friends I have installed ld player for pbg. I play on the European server normally but it does the matches too late. It's like living in a remote country. Is there such a thing?
Öyle bir şey mi varmış hiç bilmiyordum. Ld ile girince oyuna full ld mi geliyor?reiz mesela smart gaga kullanıyorsan senide smartgaga kullananlarla eşleştirir ama yanına game loop dan bi tane adam alırsan gameloopla eşleşebilirsin ztn ldplayer memu mumu smart gaga gibi emulatörleri hile için kullanıyorlar o yüzden yanına gameloopdan bi adam al öyle gir odayı o kursun
sreiz mesela smart gaga kullanıyorsan senide smartgaga kullananlarla eşleştirir ama yanına game loop dan bi tane adam alırsan gameloopla eşleşebilirsin ztn ldplayer memu mumu smart gaga gibi emulatörleri hile için kullanıyorlar o yüzden yanına gameloopdan bi adam al öyle gir odayı o kursun
smartgagada öyle büyük ihtimal ld dede öyledir sen yanına gameloop dan oynayan bi arkadaşınla gir bide öyle dene odayı o kursun seni o davet etsinÖyle bir şey mi varmış hiç bilmiyordum. Ld ile girince oyuna full ld mi geliyor?
Vpn kullanmıyorum bu arada pingim normal
kanka ld player bende kullanıyorum programın kendi ayarlarında ülkeni ve dilini türkçe seç ve oyuna giriş yaparken hesabına bağlanmadan önce sağda dil ayarları yazıyo onuda türkçe yaparsan sorunun büyük ihtimal çözülür geç oyuna girme sorunu da ld playerde kaynaklıdırMerhaba arkadaşlar ld player yükledim pbg için. Avrupa sunucusunda oynuyorum normalde ama eşleştirmeleri çok geç yapıyor. Sanki beni uzak bir ülkede yaşıyor gibi gösteriyor. Öyle bir şey olabilir mi ?
2. Olara oyunuma hiç türk gelmedi ona da dikkat ettim
vpn kullanıyorssan kapat düzelirMerhaba arkadaşlar ld player yükledim pbg için. Avrupa sunucusunda oynuyorum normalde ama eşleştirmeleri çok geç yapıyor. Sanki beni uzak bir ülkede yaşıyor gibi gösteriyor. Öyle bir şey olabilir mi ?
2. Olara oyunuma hiç türk gelmedi ona da dikkat ettim
kanka onunla alakası yokmus ld ile sadece ld eşleşiyormuskanka ld player bende kullanıyorum programın kendi ayarlarında ülkeni ve dilini türkçe seç ve oyuna giriş yaparken hesabına bağlanmadan önce sağda dil ayarları yazıyo onuda türkçe yaparsan sorunun büyük ihtimal çözülür geç oyuna girme sorunu da ld playerde kaynaklıdır
vpn türkiyedeyken gerçek konumun senı amerıkada veya ıstedgın heryerde gozukmenı saglıyor ve oranın sunucuları ıle oyun sıte gııbı yerlere gırebılıyorsunbu vnp nedir arkadaşlar onu söylermisiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?