Ld player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ld player yükledim pubg için. Avrupa sunucusunda oynuyorum normalde ama eşleştirmeleri çok geç yapıyor. Sanki beni uzak bir ülkede yaşıyor gibi gösteriyor. Öyle bir şey olabilir mi ?
2. Olara oyunuma hiç türk gelmedi ona da dikkat ettim

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hi friends I have installed ld player for pbg. I play on the European server normally but it does the matches too late. It's like living in a remote country. Is there such a thing?
NO Pubg Server issue with LD ,Now PUBG ban wave going on,soon as possible solve it and wait for LD update also.

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Reis ya ip ni değiştir veya VPN filan kullanıorsan kapat

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
büyük ihtimal vpnden kaynaklıdır

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dont use vpn. if you using ld player to play pubg. better download gameloop if you wan to play

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
reiz mesela smart gaga kullanıyorsan senide smartgaga kullananlarla eşleştirir ama yanına game loop dan bi tane adam alırsan gameloopla eşleşebilirsin ztn ldplayer memu mumu smart gaga gibi emulatörleri hile için kullanıyorlar o yüzden yanına gameloopdan bi adam al öyle gir odayı o kursun

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
reiz mesela smart gaga kullanıyorsan senide smartgaga kullananlarla eşleştirir ama yanına game loop dan bi tane adam alırsan gameloopla eşleşebilirsin ztn ldplayer memu mumu smart gaga gibi emulatörleri hile için kullanıyorlar o yüzden yanına gameloopdan bi adam al öyle gir odayı o kursun
Öyle bir şey mi varmış hiç bilmiyordum. Ld ile girince oyuna full ld mi geliyor?

Vpn kullanmıyorum bu arada pingim normal

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Vnp Kullansan dostum baska bir türlü düzeltemezsin oyundan kaynaklı cünkü

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
vpn üzerinden girin demişsiniz fakat vpn gecikmeyi arttırır 50 pingle oynuyorsan 150 pingle oynarsın ipv4 adresini değişirmeyi dene

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
s
Öyle bir şey mi varmış hiç bilmiyordum. Ld ile girince oyuna full ld mi geliyor?

Vpn kullanmıyorum bu arada pingim normal
smartgagada öyle büyük ihtimal ld dede öyledir sen yanına gameloop dan oynayan bi arkadaşınla gir bide öyle dene odayı o kursun seni o davet etsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ld player yükledim pbg için. Avrupa sunucusunda oynuyorum normalde ama eşleştirmeleri çok geç yapıyor. Sanki beni uzak bir ülkede yaşıyor gibi gösteriyor. Öyle bir şey olabilir mi ?
kanka ld player bende kullanıyorum programın kendi ayarlarında ülkeni ve dilini türkçe seç ve oyuna giriş yaparken hesabına bağlanmadan önce sağda dil ayarları yazıyo onuda türkçe yaparsan sorunun büyük ihtimal çözülür geç oyuna girme sorunu da ld playerde kaynaklıdır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
He
Post automatically merged:

He

O Oku Atma işte o Ok Zehirli
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ld player yükledim pbg için. Avrupa sunucusunda oynuyorum normalde ama eşleştirmeleri çok geç yapıyor. Sanki beni uzak bir ülkede yaşıyor gibi gösteriyor. Öyle bir şey olabilir mi ?
vpn kullanıyorssan kapat düzelir

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka ld player bende kullanıyorum programın kendi ayarlarında ülkeni ve dilini türkçe seç ve oyuna giriş yaparken hesabına bağlanmadan önce sağda dil ayarları yazıyo onuda türkçe yaparsan sorunun büyük ihtimal çözülür geç oyuna girme sorunu da ld playerde kaynaklıdır
kanka onunla alakası yokmus ld ile sadece ld eşleşiyormus

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vpn kapa knk büyük ihtimalle ondan yapıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
vpn kullanmadıgınızdan emınsenız farklı ınternet lere baglanıp deneyın bırde
Post automatically merged:

bu vnp nedir arkadaşlar onu söylermisiniz bana?
vpn türkiyedeyken gerçek konumun senı amerıkada veya ıstedgın heryerde gozukmenı saglıyor ve oranın sunucuları ıle oyun sıte gııbı yerlere gırebılıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vpn yada ip kaynaklıdır dostum başka bir şey olma ihtimali yok bende yapmıştım önceden fakat avrupa sunucusunda bende internetten kaynaklı sorunlar yaşadım malum ülkemizin interneti iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...