Leptoptan yapıyorsan FN tuş takımını kontrol edebilirsin. Açık olabilir o engelleyebiliyor. Ayrıca F9 tuşu oyun içersinde değil oyundan çıktığımızda emülatör ekranında yani yüklü apk nın olduğu yerde aktif sadece
Apklar silinmiyor ki silinse bile by-pass için 1.4.2 yüklemek için oyunu tekrar silip yüklemek gerekiyor yoksa xposed da eski by-pass gözüküyor,1.4.1 yenisi için silip baştan yükleyin çözümü yok herhalde
arkadaşlar 10 dakika ban yiyenler dnsjumper indirsin. sosyal medya hesabıyla bağlanmak isteyenler ise giriş yapmak istediği hesabın uygulamasını indirip giriş yapsın uygulamadan sonra bağlanıyor. gg
arkadaşlar 10 dakika ban yiyenler dnsjumper indirsin. sosyal medya hesabıyla bağlanmak isteyenler ise giriş yapmak istediği hesabın uygulamasını indirip giriş yapsın uygulamadan sonra bağlanıyor. gg
Dostum bu videoki linkleri açmak için abone falan olun diyor oluyorum ama açılmıyor ? Birde söylediğin 10 dakika ban olayı eski sürümler içim geçerli yeni sürümlerde yokkk..
yeni 1.4.2 yi yüklüyorum, kuruluyor xposedden modülü etkinleştiriyorum restart manually oluyor yeniden başlatıyorum geri 1.4.1 modulü yüklü olmuş oluyor nasıl olacak anlamadım ?
Fixed linking accounts to social media
Fixed most of the black screen/hang up issues
Added the Settings tab where you can choose the bypass mode
Small ui tweaks
arkadaşlar bypass işlemi tamam ama herkesin sorduğu olay host dosyası olayı ama kimse net bir cevap vermiyor
1-her tencent i açtığımızda mı yoksa her el oyuna başlarken mi host dosyasını değişmemiz lazım
2-aşağıdaki resimde nereye tıklamamız gerek host dosyasını değişmek için
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.
O güncelleme dün geldi by-pass ile sorun yok ben oynuyorum yapabilirsiniz ama düzgün yapın ki ban yemeyin yanlış yapılan ve gelen büyük güncellemeler de 10 dakika arka arkaya daha sonra 10 yıl ban yiyorsunuz