Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
yav abone de olduk vıdeoyuda begendık ona rağmen acılmıyor ındırme lınklerı neden acaba ?

Üye
7 HİZMET YILI
hostu ben nasıl değiştireceğim bilmiyorum birisi anlatabilir mi ? restaurer tıklıyorum ama hep aynı host yazıyo değişmiyo bende

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Leptoptan yapıyorsan FN tuş takımını kontrol edebilirsin. Açık olabilir o engelleyebiliyor. Ayrıca F9 tuşu oyun içersinde değil oyundan çıktığımızda emülatör ekranında yani yüklü apk nın olduğu yerde aktif sadece

aynı degişen bişi yok f9 ayarlar menusune getirmiyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Apklar silinmiyor ki silinse bile by-pass için 1.4.2 yüklemek için oyunu tekrar silip yüklemek gerekiyor yoksa xposed da eski by-pass gözüküyor,1.4.1 yenisi için silip baştan yükleyin çözümü yok herhalde :(

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar 10 dakika ban yiyenler dnsjumper indirsin. sosyal medya hesabıyla bağlanmak isteyenler ise giriş yapmak istediği hesabın uygulamasını indirip giriş yapsın uygulamadan sonra bağlanıyor. gg

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar 10 dakika ban yiyenler dnsjumper indirsin. sosyal medya hesabıyla bağlanmak isteyenler ise giriş yapmak istediği hesabın uygulamasını indirip giriş yapsın uygulamadan sonra bağlanıyor. gg
Dostum bu videoki linkleri açmak için abone falan olun diyor oluyorum ama açılmıyor ? Birde söylediğin 10 dakika ban olayı eski sürümler içim geçerli yeni sürümlerde yokkk..

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yararlı Konu Teşekkürler Eq1nox
Post automatically merged:

Bu arada fixlendiği zaman direk ban yemeyelim 10 yıl tekrar :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Host dosyasını ne zamana bir değişelim ? bide programda restaurer e basınca oto değişiyo mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni 1.4.2 yi yüklüyorum, kuruluyor xposedden modülü etkinleştiriyorum restart manually oluyor yeniden başlatıyorum geri 1.4.1 modulü yüklü olmuş oluyor nasıl olacak anlamadım ?
Kod:
Fixed linking accounts to social media
Fixed most of the black screen/hang up issues
Added the Settings tab where you can choose the bypass mode
Small ui tweaks

Üye
7 HİZMET YILI
hiçbir oyunu tamamlayamaz oldum her maç 10 dakka ban atıyor buna bi çözüm bulan yokmu

Üye
7 HİZMET YILI
Kral ben neden tencent gamingden googleye giriş yapamıyorm ? yardımcı olur musun rica etsem?

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bypass işlemi tamam ama herkesin sorduğu olay host dosyası olayı ama kimse net bir cevap vermiyor

1-her tencent i açtığımızda mı yoksa her el oyuna başlarken mi host dosyasını değişmemiz lazım
2-aşağıdaki resimde nereye tıklamamız gerek host dosyasını değişmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.
güvenli modda bunu sil
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
By-pass yaptığımız da herhangi bir sorun kalmıyor host dosyasını değiştirmeye gerek bile duymadım herhangi bir ban sıkıntısı da yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan 25 mb lık bir güncelleme geldi, kurmadım belki bypass veya hile detect olur diye, yükleyen deneyen oldu mu acaba ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şuan 25 mb lık bir güncelleme geldi, kurmadım belki bypass veya hile detect olur diye, yükleyen deneyen oldu mu acaba ?
O güncelleme dün geldi by-pass ile sorun yok ben oynuyorum yapabilirsiniz ama düzgün yapın ki ban yemeyin :) yanlış yapılan ve gelen büyük güncellemeler de 10 dakika arka arkaya daha sonra 10 yıl ban yiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...