host dosyasını oyuna gırmeden once deıstırırsen bıde adamları gıdıp fazla kıll almassan anlamazlar son macta ilk 10 gelince ölki mobil oynadığın belli olsun
Hayır burada verilen hosts dosyasını attıktan sonra her oyuna girmeden hem reset hem de yeniden hosts dosyasını atacaksın. Bir sıkıntı olmuyor ve ByPass hala güncel. İyi forumlar
bypassın 1.4.2 si çıkmış arkadaşlar muhtemelen ondan ban yiyorsunuz şuan sizde olan 1.4.1 de bilen birisi var mı xposedi de mi güncelleyelim
Post automatically merged:
bir de arkadaşlar bu 1.4.2 de settings menüsünde classic ve experimental seçeneklerini açıcak mıyız açmalı mıyız açsak nolur açmazsak nolur bilen yazsın
Bypass kullanıyorum 1.4.1 sürümünde Emülatör oynayanlar denk gelmiyordu. Güncelleme yaptım 1.4.2 ye Emülatörden oynayanlarda geliyor hileli hilesiz farketmiyor. Uİ Tweakden geri 1.4.1 sürümüne geçiyorum yine aynı silip 1.4.1 sürümünü kuruyorum yine aynı fixlendi mi acaba? Ban olayı yok DWORD ve sByte hilelerini kullanıyorum full açık halde ban yemiyorum. Garip bir sorun anlam veremedim.
@Czech teşekkürler demeden önce yanlışlıkla yaptım oldu şuan mutluyum emülatörde her maç sövüyordum ama bunda hilesiz rahat 15 kill alabiliyorum ayrıca avantaj olarak ödüllü odalarda pc olarak gösterilmiyorsun ve rahat kazanıyorsun.
@Czech teşekkürler demeden önce yanlışlıkla yaptım oldu şuan mutluyum emülatörde her maç sövüyordum ama bunda hilesiz rahat 15 kill alabiliyorum ayrıca avantaj olarak ödüllü odalarda pc olarak gösterilmiyorsun ve rahat kazanıyorsun.