Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
xposed linki açılmıyor emilator yükleme kısmında acil bakar mısınız

Üye
7 HİZMET YILI
I'm blocked when I log into the game and hit the Twitter icon, I'm faced with this scene. Can anyone help me?

nco8_capture.png

Üye
7 HİZMET YILI
hosts dosyasının systm32 etc dosyasına atarken hedefteki dosyayı değiştir uyarısı alıyorum izin veremiyorum bunada olmuyor yani ne yapmam gerek

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
10 yıl ban atmıyor değil mi:D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
fazla kasıyor önceden kasmazdı şimdi aşırı. neden olabilir

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bro nasıl oluodu host dosyasını tazeleme system 32 etc içine atmadan önce hos reset yapıp sonramı hosts dosyasını içine atıoduk

Hayır burada verilen hosts dosyasını attıktan sonra her oyuna girmeden hem reset hem de yeniden hosts dosyasını atacaksın. Bir sıkıntı olmuyor ve ByPass hala güncel. İyi forumlar
Post automatically merged:

bypassın 1.4.2 si çıkmış arkadaşlar muhtemelen ondan ban yiyorsunuz şuan sizde olan 1.4.1 de bilen birisi var mı xposedi de mi güncelleyelim
Post automatically merged:

bir de arkadaşlar bu 1.4.2 de settings menüsünde classic ve experimental seçeneklerini açıcak mıyız açmalı mıyız açsak nolur açmazsak nolur bilen yazsın

Konuya buradan bakıp ayarlarını yapabilirsin..

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bypass kullanıyorum 1.4.1 sürümünde Emülatör oynayanlar denk gelmiyordu. Güncelleme yaptım 1.4.2 ye Emülatörden oynayanlarda geliyor hileli hilesiz farketmiyor. Uİ Tweakden geri 1.4.1 sürümüne geçiyorum yine aynı silip 1.4.1 sürümünü kuruyorum yine aynı fixlendi mi acaba? Ban olayı yok DWORD ve sByte hilelerini kullanıyorum full açık halde ban yemiyorum. Garip bir sorun anlam veremedim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben bir konu açmam lazım hata veriyor pabci hilesiyle ilgili bir konu açmam lazım

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Ban yemek istemiyosanız rage oynamayın cok belli ederseniz report yiyip ban yersiniz.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
@Czech teşekkürler demeden önce yanlışlıkla yaptım oldu şuan mutluyum emülatörde her maç sövüyordum ama bunda hilesiz rahat 15 kill alabiliyorum ayrıca avantaj olarak ödüllü odalarda pc olarak gösterilmiyorsun ve rahat kazanıyorsun.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@Czech teşekkürler demeden önce yanlışlıkla yaptım oldu şuan mutluyum emülatörde her maç sövüyordum ama bunda hilesiz rahat 15 kill alabiliyorum ayrıca avantaj olarak ödüllü odalarda pc olarak gösterilmiyorsun ve rahat kazanıyorsun.

Rica ederim, iyi forumlar :)

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herşeyi yaptım ama host dosyasını atamıyorum yönetici izni istiyor sadece res dosyasından res atsam aynı işlevi görür mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...