Aynen, ben her oyundan önce yada sonra hostu yenilerim. DNS temizlerim. Temp temizlerim. IP yenilerim. Ona rağmen ban yedi. Artık yakalanıyor. Bypass a güncelleme gelirse düzelir bence
Kankalar birkaç saatlik ban yediyseniz bu iyi çünkü hilede anti ban varsa 10 yıl yerine 10-15 dakıka yada saatlik ban yersiniz ve maximum 1 gün ban yersiniz ertesi güne açılır açılıncada hileyi abartmayın
Valla yeri değil ama sizinle paylaşmak istedim bypass ile oynuyorum oyunu az önce iki tane hile denk geldi adamların hilesi mükemmel ötesi magic bulletler falan ama en efsanevi olanı adamı reportlayamıyorum isim yerinde hiçbirşey yazmıyor adamlar sistemi bulmuş
An itibari ile bypass fix arkadaşlar şimdi 10 yıl ban yedim gitti fatih hesap kurallara uymadiginiz için yasaklanacaksınız açklamasi ile 2029 u kitlediler hesabinizin gitmesini istemiyorsaniz silin
An itibari ile bypass fix arkadaşlar şimdi 10 yıl ban yedim gitti fatih hesap kurallara uymadiginiz için yasaklanacaksınız açklamasi ile 2029 u kitlediler hesabinizin gitmesini istemiyorsaniz silin
Merhaba arkadaşlar:
Bildiğiniz gibi tgb emülatör de yön tuşları default olarak WADS olarak giriyor. Düzenlemeye giriyorum ama bu harflerin üzerine tıklanmıyor. MSI GL63 8RC laptop um var. Ben yön tuşlarını aşağıdaki gibi yapmak istiyorum.
İleri : W
Geri : S
Sol: Caps Lock
Sağ: D
Hızlı Koşma : Sol Shift
Tuş düzenleme kısmına geldiğimde diğer tüm tuşlara Harf atanabilirken , yukarıda bahsettiğim yönlendirme tuşlarını kendi istediğim tuşları yapamadım.
Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar..
Merhaba arkadaşlar:
Bildiğiniz gibi tgb emülatör de yön tuşları default olarak WADS olarak giriyor. Düzenlemeye giriyorum ama bu harflerin üzerine tıklanmıyor. MSI GL63 8RC laptop um var. Ben yön tuşlarını aşağıdaki gibi yapmak istiyorum.
İleri : W
Geri : S
Sol: Caps Lock
Sağ: D
Hızlı Koşma : Sol Shift
Tuş düzenleme kısmına geldiğimde diğer tüm tuşlara Harf atanabilirken , yukarıda bahsettiğim yönlendirme tuşlarını kendi istediğim tuşları yapamadım.
Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar..