Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
@CLG Have Done evet ben rp yi geç satın aldım 2 haftalık görevleri normal yaptım ondan oldu herhalde
Post automatically merged:

Aynen, ben her oyundan önce yada sonra hostu yenilerim. DNS temizlerim. Temp temizlerim. IP yenilerim. Ona rağmen ban yedi. Artık yakalanıyor. Bypass a güncelleme gelirse düzelir bence
Yaklaşıl 10 gündür oynuyorum sadece bir kere yakalandı. Dediğiniz gibi bu kdar çok yakalanıyorsanız ara vermek faydalı olur iyi forumlar

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Kankalar birkaç saatlik ban yediyseniz bu iyi çünkü hilede anti ban varsa 10 yıl yerine 10-15 dakıka yada saatlik ban yersiniz ve maximum 1 gün ban yersiniz ;) ertesi güne açılır açılıncada hileyi abartmayın ;)

Üye
7 HİZMET YILI
Valla yeri değil ama sizinle paylaşmak istedim bypass ile oynuyorum oyunu az önce iki tane hile denk geldi adamların hilesi mükemmel ötesi magic bulletler falan ama en efsanevi olanı adamı reportlayamıyorum isim yerinde hiçbirşey yazmıyor adamlar sistemi bulmuş :)

Üye
7 HİZMET YILI
An itibari ile bypass fix arkadaşlar şimdi 10 yıl ban yedim gitti fatih hesap :) kurallara uymadiginiz için yasaklanacaksınız açklamasi ile 2029 u kitlediler hesabinizin gitmesini istemiyorsaniz silin

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar:
Bildiğiniz gibi tgb emülatör de yön tuşları default olarak WADS olarak giriyor. Düzenlemeye giriyorum ama bu harflerin üzerine tıklanmıyor. MSI GL63 8RC laptop um var. Ben yön tuşlarını aşağıdaki gibi yapmak istiyorum.
İleri : W
Geri : S
Sol: Caps Lock
Sağ: D
Hızlı Koşma : Sol Shift

Tuş düzenleme kısmına geldiğimde diğer tüm tuşlara Harf atanabilirken , yukarıda bahsettiğim yönlendirme tuşlarını kendi istediğim tuşları yapamadım.
Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar..

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Sunucu doğrulama hatası giriş başarısız uyarısı alıyorum sonra bypass olmadan sokuyor oyuna emülatör uyarısı geliyor .

Üye
7 HİZMET YILI
10 senelik ban yiyenler varmi oyuna giris yaptim baktim hesap ban yemis 10sene

Üye
7 HİZMET YILI
ban atıyor bypass 3 gün attı şimdi. tekrar denersem 10 yıl atacak herhalde.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar:
Bildiğiniz gibi tgb emülatör de yön tuşları default olarak WADS olarak giriyor. Düzenlemeye giriyorum ama bu harflerin üzerine tıklanmıyor. MSI GL63 8RC laptop um var. Ben yön tuşlarını aşağıdaki gibi yapmak istiyorum.
İleri : W
Geri : S
Sol: Caps Lock
Sağ: D
Hızlı Koşma : Sol Shift

Tuş düzenleme kısmına geldiğimde diğer tüm tuşlara Harf atanabilirken , yukarıda bahsettiğim yönlendirme tuşlarını kendi istediğim tuşları yapamadım.
Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar..
konunun yeri burası degil

Üye
7 HİZMET YILI
allahtan oyuna girmeden şöyle bi yorumlara baktım yoksa biz de yicektik 10 yıllık banı :D
Şöyle kenarda usul usul bekliyelim az...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...