Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
its working good but then you cannot run Dwordteam Vip

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sonunda güncellendi teşşekür ederiz kral :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben bulamadım emilatorde o ayarlar yeri browser yok varsada ben giremedim videoda oraya nasıl girceğimizi göstermemişsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum bızede nasıl calıstıgını acıklasana sabahtan berı 10 kere sıldım yukledım sureklı facebook ıle baglanda kalıyor hıleyıde yanlız actıgında aım acıkken ban atıyor.
Hesap değişimi yaparken Bypası sılıceksın Hesaba gırıp Oyunu kapatıcakıbırsonrakı gırıste bypass acık olucak

Kısaca Bypass kaldır Hesaba gır Hesaptan Cıkmadan oyun kapar acarken Bypass yap otomatık olarak gırıyor zaten hesaba bıraz zahmetlı ama yapacak bısı yok

Üye
7 HİZMET YILI
Son durum nedir sadece esp ve bu Bypass kullanirsak hesap gidermi sizce

Trying To Do Better
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "# Eq1NoX, posting: 1002663, anggota: 1083"] Tuan-tuan unduh versi xposed 2.7 Segera unduh saya akan mendapat informasi terbaru [/ QUOTE]
nce

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Careful, I got 3 times 10mins suspended on this trick. Just letting you guys know. If you won't believe me try it. :) I'm tired of getting 10yrs banned. lol not gonna try it anymore on my 4th time.

Üye
7 HİZMET YILI
Hello, did not you have an updated cheat to use with tencent emulator?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "magamaga, post: 1002877, member: 1354874"] Does anyone even have a ban? [/ QUOTE]
No just 10mins suspended after you reach lvl 15 on your account.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyuna her girdiğimizde bunu uygulamak zorunda mıyız? Cevaplarsanız sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bypass kullanmak antı ban değildir.
Sadece Emulator(Pc) Ile oynayanlar ıle degılde Mobıl ıle oynayanlar ıle eşleşmenizi sağlıyor ve Karşınıza Hıle çıkma olasılığı %80 azalıyor yanı 10 oyunda belkı 1 kere hıle denk gelır ve kolay rank kasarsınız.

Ayrıca Mobıle olarak gorundugunuz ıcın Hem Bypass hemde Hıle kullanırsanız Ban yeme rıskınız yuksek olur

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bypass kullanmak antı ban değildir.
Sadece Emulator(Pc) Ile oynayanlar ıle degılde Mobıl ıle oynayanlar ıle eşleşmenizi sağlıyor ve Karşınıza Hıle çıkma olasılığı %80 azalıyor yanı 10 oyunda belkı 1 kere hıle denk gelır ve kolay rank kasarsınız.

Ayrıca Mobıle olarak gorundugunuz ıcın Hem Bypass hemde Hıle kullanırsanız Ban yeme rıskınız yuksek olur

Şu an herkes bu Bypass'ı kullandığı için karşıma her maç 5 hile çıkıyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende bir kaç öneride bulunayım arkadaşlara..

Arkadaşlar kurulumu vesaire bayağı kolay. Farklı bir hile ile ban riski çok yüksek yani açacak iseniz de Wallhack harici bir şey açmanızı tavsiye etmiyorum. Mobil oyuncular telefonda sizin hareketlerinizin hızından, atış tarzınızdan, hareketlerinizden zaten bir şeyler olduğunu çok kolay anlayıp bildiriyorlar. O yüzden dikkatli olun, tek başına ban riski yoktur.

Guest hesapta denemeyiniz, Guest girişinde direkt 10 yıl ban yersiniz buyurun hatta deneyin sonra ID Device ile uğraşırsınız gerek yok.

Twitter hesabı olan arkadaşlar bu sürümünde direkt hesabınızı açıp oyuna girdikten sonra çıkarak işlemleri yapın, yeniden bir giriş istediği zaman Twitter Girişinde SİYAH EKRAN hatası alırsınız ve her şeyi silmeden de düzelmez bilginize.

Cerberus başlatır isen Clear Data seçeneği var onu seçmenizi tavsiye etmiyorum çünkü Emülatörün Ön Belleğini siliyor ve en son güncellemeyi yeniden (270 MB) kurarak Emülatörü sıfır şekilde size sunuyor. Ama ben temizden yedek hesaba kasacağım derseniz kurun kalsın.

Cerberus ile kullandığınız farklı hileler özelliklerini eskisi gibi göstermiyor ise örneğin ESP gidip geliyor ise vesaire. Emülatör ayarlarından "TANILA" kısmına bakarak Directx 10 ve altı ise DirectX seçeneğini 10 ve üstü ise DirectX+ özelliğini OpenGL ise o ayarı göstermiyor ise Akıllı Modu seçerek yeniden başlatabilirsiniz.

Takıldığınız yerleri sorabilirsiniz, elimizden geldiğince cevap vermeye yardımcı olmaya çalışırız.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
BEYLER BYPASSLA BİLE BAN YENİYOR BENDEN TAVSİYE HİÇ GİRİŞMEYİN 2 HESAP BAN YEDİ YENİ Bİ ÖĞLEN DE BİRİ ŞİMDİ
Daha önce hileden ban yemişmiydin hiç.
Post automatically merged:

Hileyı acınca fps dusmesı oluyor 60 fps alırken hıleyı acınca 30 35 dusuyor normal mı ve çözümü var mı?
Gfx tool kullanarak grafikleri dahada düşüğe çekerek işlemci ve bilgisayar performansını arttırabilirsin.Grafik senin için önemli değilse dene.
Post automatically merged:

Beyler bypass şuanda sıkıntılımı kullanan varmı 10 senelik ban yiyen vs yada banlanan.Lütfen en az 1 kere ban yemiş arkadaşlar ben yedim demesin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...