Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar twitter veya fecebokla girerken siyah ekranı nasıl çözdünüz? w10 kullanıyorum
kurduğun apkleri kaldır normal olarak face adresin ile bağlanıp tekrar bypas yap.bypasslı halde iken facebook twetter donar
Post automatically merged:

Arkadaşlar selam bu apk ile yüklenen dosyaları nasıl silebiliriz oyunu sildim yükledim 2 kez hatta ama dosyalar duruyor özellikle nu by-pass yaptığım zaman "SupersSu" uygulaması kaldırılmıyor kaldı öyle tekrar by-pass yapıp devam edeceğim bunarada by-pass hala çalıştır durumda ban vs sorunu yaşamadım ben arkadaşlarımla ..

Dediğiniz yerde olmayan apklar mevcut mesela by-pass ile gelen "supersu" uygulaması gibi oyunu silip yüklememe rağmen gitmedi hala duruyor öyle
pugb açılırken çıkma tuşu var sağ alt taraflarda.oyundan cıkıp f9 a basıp ordan kaldırma yapacaksın settings yerinden.apkyi kurarken nasıl yaptıysan aynı işemi yapıcaksın

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Apk dosyalarını settingden zaten kaldırdım fakat tekrar by-pass yaparken güncelleme istiyor ? Framework xposed bölümünde modül için acaba by-pass fix mi yedi ?

Üye
7 HİZMET YILI
'' sunucu doğrulama hatası . giriş başarısız '' Hatası alıyorum nasıl çözücem bir fikriniz varmı ?

Üye
7 HİZMET YILI
şu anda çalışmıyor galiba bir bilgi verir misiniz dün çalışıyordu suan bypass başarılı dese bile emülatör uyarısı geliyor girince

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Kod:
Fixed linking accounts to social media
Fixed most of the black screen/hang up issues
Added the Settings tab where you can choose the bypass mode
Small ui tweaks

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evet beyler eski by-pass da çalışıyordu zaten şuanda güncellenmiş hayırlı olsun

Üye
7 HİZMET YILI
peki hosta değişiklik var mı ? host restlemeye tıklıyorum restaurer basıyorum fichier hosts restaure avec succes ! diyor host değişmiş oluyor mu ?

Üye
7 HİZMET YILI
HOST değiştirmeyi biri anlatabilir mi içindeki exe ve host dosyasını nasıl kullanıcaz?

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

resetliyip verilen hostu atacaksın ve modifier yapıcaksın oyunda hilek ullanıyorsun bunu her oyuna 20 30 dk da bi yapacaksın ozaman ban yemiyosun
Ben sadece Pubgye girince hostu atıyorum ve çıkıncada resetliyorum ama hala ban yemedim ? 5-6 gündür böyle kullanıyorum

Son düzenleme:
x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1.4.2 sürümüne geçenlere uyarım olsun orjinal forumunda herkes ban yediğinden bahsediyor 1.4.2 den dikkatli geçiş yapın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile için hileyi uzun zamandır kullanıyorum ban vs herhangi bir sıkıntı yaşamadım ancak bir sorun var pubg mobile için kurduğumuz hileyi, silsek bile pubg lite o dosyaları 3.part olarak algılıyor ve oyunu açmıyor. bu hile dosyalarını tamamen silip mobil oynuyacağımız zaman tekrar kurma ihtimalimiz varmı? biri yardımcı olabilir mi kime nerden ulaşacağımı bilemedim.

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayır Ban Felan Yok

Kardeşim ban filan yok demişsin ama adamlar discorttan şuanda alev püskürüyor resmen yapımcıya bilmiyorsan bilmiyorum demen bile erdemlik

1.4.2 sürümü banmı yedirtior şuanda

Bir kaç kişi ban 1.4.1 sürümde ban yemediklerini ve daha hile bile açmadan 1.4.2 de ban yediklerini öne sürüyor. Yapımcının 1.4.2 paylaşımını site tam 2 gün inceledi ve ortalama bir kaç saat önce paylaşımını açmıştı. Durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...