I am just ussing esp and by pass.
Easy game if enemy not ussing wallshoot
Post automatically merged:
host nasıl yapıoz beyler acıklasın biri şunu
tşkler kardeş içine attım actım hosts hangi tarafa basacağım deişmesi içinYapmak diye bir şey yok. Konu da dosya uzantısının geçtiği yere konuda verilen linkte ki hosts dosyasını indirerek atıyorsun ve bunu oyuna gireceğin her defasında da emülatörü açmadan yapıyorsun. ( Orjinal hosts dosyanın yedeğini al) İyi forumlar
tşkler kardeş içine attım actım hosts hangi tarafa basacağım deişmesi için
hosts resleme yazıyor indirdimde acıldı program modifier restaurer falan var yani bu benle alakalı deil yani tşkler yinede yardımın içinBir şeye basmana gerek yok attığın anda işlem hazırdır zaten üstüne herhangi bir ek program ya da işlem yapman gerekmiyor.
eywallah kardeşim sagol bu bilgi icin dikkat edeyim bendeArkadaşlar önemli Pubg Mobile ekibi dün duyuru yayınladı ve denetimi sıkılaştırdıklarını belirtiyorlar kesinlikle rapor edilen oyuncular manuel olarak denetlenip 10 yıl ban furyasına başlanmış. Şuan bypass yapay zekaya takılmıyor ancak kendinizi rapor ettirmemeye çalışın Aim'inizi duvar arkasındaki adamlara tutmamaya, sizden uzakta giden arabaları aimle takip etmemeye çalışın ben sadece emekleriniz boşa gitsin istemiyorum
Buyrun buda resmi açıklama :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuan ban atıyormu kullanan varmı arkadaşlar
Aynen bende 1 haftadır Bypass ve Hileyi kullanıyorum as olucam nerdeyse daha ban yemedim.. Dikkatli kullanınca birşey olmuyor.Günlerdir kullanıyorum şahsen ban yemedim.
Aynen bende 1 haftadır Bypass ve Hileyi kullanıyorum as olucam nerdeyse daha ban yemedim.. Dikkatli kullanınca birşey olmuyor.
Bana bi yardımcı olabilirseniz sevinirim, 1 maç atıyorum diğer maç 10 dakika ban yiyorum sürekli. Hosts dosyasını her oyun başında, dns işlemini her oyun başında mı yapmalıyım veya yapılması gereken başka bir işlem var ben mi yapmıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürlerGünlerdir kullanıyorum şahsen ban yemedim.
bypass host deiştirirsen takılmassın bypass hile acarsan takılırsın mobilciler hepsi seni report eder bypass oynucaksan 4 5 fazla kil alki adamlar seni anlamasın bide adamlar mobildeki gibi oynacanki adamlarda farkına varmasın yaniArkadaşlar önemli Pubg Mobile ekibi dün duyuru yayınladı ve denetimi sıkılaştırdıklarını belirtiyorlar kesinlikle rapor edilen oyuncular manuel olarak denetlenip 10 yıl ban furyasına başlanmış. Şuan bypass yapay zekaya takılmıyor ancak kendinizi rapor ettirmemeye çalışın Aim'inizi duvar arkasındaki adamlara tutmamaya, sizden uzakta giden arabaları aimle takip etmemeye çalışın ben sadece emekleriniz boşa gitsin istemiyorum
Buyrun buda resmi açıklama :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
modemi restle üstat bypass alakalı deildir o hileden yemişindir report cektilerse sana modem reset at hileyi sil baştan indirBana bi yardımcı olabilirseniz sevinirim, 1 maç atıyorum diğer maç 10 dakika ban yiyorum sürekli. Hosts dosyasını her oyun başında, dns işlemini her oyun başında mı yapmalıyım veya yapılması gereken başka bir işlem var ben mi yapmıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler![]()
bende calışıo üstat global fixlemiştir ozamanbypass çalışmıyor bugunden itibaren
üstat sen ilk önce hosts girip rest deyip sonra host ataydın ya oyuna girmeden öncedaha düne kadar bişey yoktu bugün 3 çarımla girdim 3 ü de 5 saatlik ban yedi üstelik aşırı derecede dikkatli oynamama rağmen yani vurduğum adam rakibi izleye basıp beni izliyodur diye sıradan bi oyuncu gibi oynuyorum sis falan atıp drop veya çanta lootluyorum hatta adamlar 200 yönünde geliyo örneğin ben bilerek görmemiş gibi 100 yönüne falan bakıyorum adamlar 50 metre yakınıma girmeden ateş dahi açmıyorum hatta önce sağına soluna sıkıyorum farketsin çatışsın diye bütün bunlara rağmen 3 çarımın 3 ü de az önce ban yedi 5 er saatlik denetim sıkılaşmamış aşırı abartılmış ne yaparsanız yapın ban yiyosunuz yani anlıycağınız üstelik bypassta kullanıyorum bilginiz olsun kullanmayanların ban yememe olasılığı şuan %0 1-2 falan değil tam olarak 0