Pilaxinaris
Seçkin Üye
bende dün sorunsuz oynuyordum şimdi aimbot açtım 1-2 defa 3 saatlik ban attı bence pypass alakası yok hile yüzündende olabilir bilmiyorum değişik bi durum 
onu da yapıyorum bro yinede ban yiyorum tertemiz bi kurulumla yapıyorum yine 5 saatlik banı yiyorum modem resetledim artık yapıcak başka bi çare kalmadı son çarede bu bunda da yersek bypassın veya dword hackin güncellenmesini bekliycem başka çare kalmadıbende calışıo üstat global fixlemiştir ozaman
Post automatically merged:
üstat sen ilk önce hosts girip rest deyip sonra host ataydın ya oyuna girmeden önce
bypasstanmıymış kral sorun sabahtan beri bende senin gibi herşeyi tastamam ve düzgün yapmama rağmen 5 er saatlik ban yiyorum da7 dakka ban yedim hilenin sadece esp wallhack ozelligi açık + Baypass + Host da yapıyorum attığın programı indirip Restaurer dedim hep
şimdi hileyi kapatacam sadece baypass denicem yine ban yersem buraya yazcam arkadaşlar
program dosyalarını degistirdigim için ban yedin yazıyor bu arada açıklamada yani baypass dan .d
bypassa güncelleme gelmesini bekliycez o zaman yapıcak bişey yok 3 çarımın 3 ü de 5 saatlik ban yedibugünden itibaren başladı ban olayı zaten
baypass deşifre olmuş galiba
dün sorun yoktu şimdi 1 oyun attım direk 7 dakka ban yedim
Bana bi yardımcı olabilirseniz sevinirim, 1 maç atıyorum diğer maç 10 dakika ban yiyorum sürekli. Hosts dosyasını her oyun başında, dns işlemini her oyun başında mı yapmalıyım veya yapılması gereken başka bir işlem var ben mi yapmıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler![]()
bro nasıl oluodu host dosyasını tazeleme system 32 etc içine atmadan önce hos reset yapıp sonramı hosts dosyasını içine atıodukHer emülatörü açmadan önce hosts dosyanı tazelemen gereklidir.
Bypass zaten 1.4.2 olarak güncellendi ben konusunu açmıştım oradan da deneyin isterseniz. Bunun dışında 5 saat 10 saat ban yiyenler hesaba bir diğer girişte hiç bir şey kullanmadan tertemiz şekilde giriş yapın aksi halde 10 Yıl lobide sizi karşılar. Şikayetlerden dolayı hesap incelemeye düşüyor o esnada. 1 defa ban yiyen arkadaşlar da bilgisayarı tamamen temizlemeden yeni bir hesap açmasınlar. İyi forumlar