Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Güncelinin zaten konusu forumda mevcut. 1.4.2 seçeneği var. Bypass oynayanlar da artık bir zahmet öncelikle yedek hesapta bir kaç oyun oynadıktan sonra istedikleri farklı hesaba geçsinler. Biraz da mantık gerekli, ne kadar legit oynarsanız o kadar ban riskiniz de azalır.
zaten 1.4.2 yüklü idi dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
link göremiyorum nasıl indiricem?
Ve bypass başarılı olursa cheat engineden oyun pralarında hile mümkün mü?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
emulatörden bypass indiremiyorum baska yerden denedım ınde se can't open file diyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba ben 10 gündür bypass kullanıyorum iptal etsem tekrar açsam ban yermiyim lütfen cevap

tüm .apk dosyalarını emülatörden önce ön belleğini ve verilerini silerek kaldırıp, bilgisayarını da temizleyerek %temp% klasörünü vesaire temizledikten sonra emülatörü de yeniden ön belleğini temizleyip kurar isen hiç bir sorun yaşamazsın dostum.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
host u nasıl kullanıcaz acaba, anlayamadım

Hileyi (Dword) açmadan önce konuda verilmiş olan uzantıya konuda belirlenen linkte ki hosts dosyasını atacaksın. Bunu her emülatörü açmadan önce gerçekleştirmen gerek. Kendi host dosyanın da yedeğini almayı unutma. İyi forumlar

Everybody Lies
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
VERI YOLU DEĞİŞİMİ HATASI VE PUBG MOBİLE EMİLATOR BAN HAKKINDA
Arkadaşlar sitedeki bypass ve hileyi kullananırken zaten oyundan banlanma ihtimalini kabul ediyorsunuz.
Buna ek olarak oyunda seri bir ban türü var bypass kullananlar bu banı çok yiyor ve ne oldugunu anlayamıyorsunuz.
Bu ban 1 oyun içinde vurdugunuz her adamın sizi seri olarak report etmesinden kaynaklanıyor yani 10 adam vurdugunuz bir oyunda daha oyun bitmeden 10 report yiyorsunuz.
Bu yüzden sistem size otomatik bir ban atıyor bu ban genelde 10 - 20 saniye gibi bir süre bazılarında 1-2 saat anladığım kadarıyla...
Kısacası Hileniz var diye adamı 200 metreden sks ile hiç sekme olmadan headshot ile indirdiginiz için ve bunu öldürdügünüz her adama yaptıgınızdan report yiyerek sadece geçici bir süre oto ban furyasına takılıyorsunuz.
Bypass sizi bandan korudugu için hala hesaplarınıza girebiliyorsunuz zaten lütfen ben hileyim diye oyun içinde herkese belli edecek şekilde oynamayınız bu sayede ban yemezsiniz.

NOT: Denedim ve günlerce ban yemedim bir hesabım şu an AS 1300. sıralarda Başkabir hesap daha kasıyorum ve onda bu oto banı bir kaç kez yedim Oyunda vurulan adam sayısı 10 hile olma olasılıgım %100000 du :)
HİLE OLDUGUNUZU ÇAKTIRMAYIN ARKADAŞLAR

İyi Forumlar :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bypass indir tıklayorum başka şeyler indiriyor asıl dosya bi türlü inmedi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
10 adam vurdun die 10 report yemessin kardeş avrupada oynarsan report yersin dier sw girersen istersen 20 adam vur seni reportlayan olmaz niye dersen avrupada reportlayan cok olur belli etmeden 10 adam vurursan sorun cıkmaz sen gider hileyide acarsan bypass acarsan zaten banı kabul etmiş oluyorsun bypass tek kullanırsan yeni güncelleme gelirse oyuna ozaman ban yersin yoksa hayatta yemessin bypass hile kullanıon zaten sen ban geliorum dior zaten

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler bana hep oyun Emülatör geliyor.

Üye
7 HİZMET YILI
yav kardeşim birşey oldu emülatör cerberus apk sını açmıyor indiriyorum cant open file diyor kuramıyorum xposedi açıyor onu kuruyorum ama cerberusda cant open file diyor acil bi yardım edebilecek birisi yokmu

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
5 saat ban yedim hemde Recoil açık değildi.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...