- Yasaklandı
önbelleği nasıl temizliyoruz?Oradaki ban 5 saat değil ön bellegi temizle ve tekrar bypass yap oyuna tekrar giris yap yaklasık 2 dk falan sürüyor islem ve ban kalmıyorben onu arada bir yiyorum oradaki saat samırım oyun saatine göre
Oyunu aç sağ üstte 3 tane çizgi var alt alta ona tıkla önbelleği temizle de oyun kapanacaktır. buddy i kapat xpossed i ve bypass ı tekrar ayarla oyuna giriş yap geçmiş olsun artık banlı degilsiniz.önbelleği nasıl temizliyoruz?
temp klasörünü hilenin log dosyasını sil cmd yönetici olarak calıstır ve "ipconfig /flushdns" yaz çık sonra sende sistem ön belleğini temizle bir süre seri ban yemekten kurtulursunBelli ederekte oynadım, belli etmedende, no recoil ile de oynadım o kapalıykende.. her türlü 10 dakika yiyorum
Oradaki ban 5 saat değil ön bellegi temizle ve tekrar bypass yap oyuna tekrar giris yap yaklasık 2 dk falan sürüyor islem ve ban kalmıyorben onu arada bir yiyorum oradaki saat samırım oyun saatine göre
10 yıl ban zaten cerberus sayesinde yemiyorsunuz cerberus olmadan yediğiniz için ban sabittir kalkmaz bu banlarda normalde uzun süreliler fakat cerberus bizi bu süreyi beklemekten kurtarıyor10 yıl ban kaldırma oluyor mu peki
dostum dediklerini nasıl yapabilirim? çünkü ben şimdiye kadar sadece xposed ve cerberus kullandım.. cmd silmeyi biliyorum ama temp içini nereden silebilirim? ilk mesajda sanırım yok otemp klasörünü hilenin log dosyasını sil cmd yönetici olarak calıstır ve "ipconfig /flushdns" yaz çık sonra sende sistem ön belleğini temizle bir süre seri ban yemekten kurtulursun
cyberus kısa süre kurtarıo anlaşılırsan yanarsın zaten10 yıl ban zaten cerberus sayesinde yemiyorsunuz cerberus olmadan yediğiniz için ban sabittir kalkmaz bu banlarda normalde uzun süreliler fakat cerberus bizi bu süreyi beklemekten kurtarıyor
3 haftadır kurtarmadıgı bir ban yemedimcyberus kısa süre kurtarıo anlaşılırsan yanarsın zaten
SIMDI BEN SU CERBERUSU KULLANMADAN ONCE 10 YILLIK BAN YEDI BI HESABIM SIMDI ACABLIRMIYIM BU CERBERUS SAYESINDE BIRI AYDINLATABILIRMI
ya 8 sadık actım bısey cıkmadı o hesabta vardı gene skın felanUzun süreli banlanan hesapları açma gibni bir şey söz konusu değil. Bypass ban kaldırmaya yönelik bir program modülü değildir. Sadede mobil olarak görünür ve eşleşmelerde mobil olarak algılanırsınız.
ya 8 sadık actım bısey cıkmadı o hesabta vardı gene skın felan
Post automatically merged:
bu ban suresı kısaltma nasıl oluyor pekı anlatabılcek varmı yapınca kac gun sonra tekrar ban yıyoruz
ben şimdi ban yedim tekardan giriş yaptım hesaba girdi fakat hesap izlenmeye alınmış olabilirmi oyunda 4 kişilik 3-4 grubu tek basıma indirdim direk büyük ihtimal rapor yedim hepsinden tekrardan bypası falan kurup hileyi çalıştırıyımmı sıkıntı olmaz dimi bu 3. hesap buda banlanırsa oyunu bırakıcam ve çok eski bi hesap
Ben bu kısa süreli banı 300 kere yemişimdirBan kısaltma diye bir şey yok kim diyor onu yahuŞans eseri denk gelmiştir bir defa. Süresi dolmayınca hesabından ban kaldırma gibi bir şey söz konusu olamaz. İyi forumlar