bypass sorun deil hile acınca ban yio charlarevet lobideyken hesaba yeni girmiştim hileyi açtım direk ban attı 10 dk
bro sana diyim benim char dün acılacaktı dedim baktım tarihi ileri almışlar yani anlıcağın acmamak içinden uğraşıolar bunlar tencent güncel şuanda dedim char o saatte acılacak ben bile şok oldumkardeşim dc varsa gelirmisin pek anladım ben. Mя 『乙afer』#0594
[/QUOTE]abi emulatörden giriyosan karşına zaten emülatör geliyor eğer telefondan giriyosan 4 kişilik bir takımda 3 kişi telefon 1 kişi emulatör ise karşına emulatör gelir
5 saat der ama 10 dakkadır o 10 dk sonra açılıyorYeni sürüm ile beraber dünden beri 2 defa 5 saatlik ban yedim. Sadece ESP kullanıyorum. Bypass versiyonunu eskiye döndürüp deneyeceğim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Beyler bu görselde bulunan hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilecek olan var mı ?
Konu açmayı bulamadıgım için burdan yazdım kusura bakmayın...
bende güncelledim öyle birşey demiyor. birşeyleri eksik yapıyosundurEmülatör saptandı diyor. ve her oyun emülatörler denk geliyor. önceden mobiller geliyordu güncelledikten sonra hep emülatör denk geliyor.
eksik birşey yok kontrol ettim herşeyi ama her girdiğimde Emülatör saptandı diyor bende anlamadım önceden yoktu.bende güncelledim öyle birşey demiyor. birşeyleri eksik yapıyosundur